1. Modellek
Gyors linkek

Készen áll? Válassza ki a felszereltségi szintet és a motort

Válassza ki a felszereltségi szinte:

3 változat

 • Corolla Cross - Comfort - 5 ajtós SUV

  Corolla Cross Comfort

  Hybrid
  5 ajtós SUV

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  13 550 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  14 350 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4

  Induló ár

  12 350 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
 • Corolla Cross - Style - 5 ajtós SUV

  Corolla Cross Style

  Hybrid
  5 ajtós SUV

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  14 180 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  14 980 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4

  Induló ár

  12 980 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
 • Corolla Cross - Premiere Edition - 5 ajtós SUV

  Corolla Cross Premiere Edition

  Hybrid
  5 ajtós SUV

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  15 475 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  16 275 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk
BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

Mit szeretne tenni?

A hétköznapi kalandokhoz

A vadonatúj Toyota Corolla Cross mindent megad Önnek és szeretteinek ahhoz, hogy megbirkózzanak a családi élet kiszámíthatatlan fordulataival. Kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztásának, összkerékhajtási képességének és tágas, intuitív technológiákat felvonultató utasterének köszönhetően a praktikus Corolla Crossban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy visszacsábítsa Önt a vezetőülésbe.

Corolla Cross
 • Keréktárcsák

  A sportosság és az elegancia egyedi ötvözetével a 18" keréktárcsák tökéletesen illenek a Corolla Cross atletikus megjelenéséhez.

 • Panorámatető

  A barátságos panorámatető minden utazást érdekesebbé tesz, és arra ösztönzi a kíváncsi kis elméket, hogy kapcsolatba lépjenek a külvilággal.

 • Vezethetőség

  Az SUV felépítésből eredő magas üléspozíció a forgalom fölé helyezi Önt, ezzel nagyobb magabiztosságot adva.

 • Kiszélesedő kerékjárati ívek

  Az első és a hátsó kerékjárati ívek merész, háromdimenziós összeköttetése kifinomult, de erőteljes megjelenést kölcsönöz a Corolla Crossnak, amely így biztosan felkelti mindenki figyelmét.

 • LED fényszórók

  Az erőteljes LED fényszóróknak köszönhetően Önt és családját nem érik majd meglepetések hajnaltól szürkületig, legyen szó egy kis terepes kalandozásról, vagy éppen a hétköznapi iskolajáratról.

A családi mindennapokra tervezve

A Corolla Cross mindenkit képes mosolyra fakasztani. Egy robosztus családi autó minden előnyét kínálja intuitív SUV testbe csomagolva - tökéletes társ a mindennapokra.

Ismerje meg közelebbről Corolla Cross modellünket!

A legértékesebb csomagjaihoz tervezve

Kevés dolog olyan kiszámíthatatlan, mint a családi élet. Szerencsére a Corolla Cross felszereltségének hála bármilyen kihívással megbirkózik, amit Ön elé állít az élet.
Fedezzen fel többet

Jövőálló technológia

Legyen szó egy hosszabb utazásról, vagy éppen taxizásról a gyerekek számára, a technológiának köszönhetően mindenhová kényelmesen juthat el.

 

Tudjon meg többet
 • Mindenhová magabiztosan

  Bármerre is vigye az útja, a Corolla Cross 5. generációs hibrid hajtása nem hagyja cserben a családot. Intelligens összkerékhajtása és hátramenetben is erős kapaszkodási képessége minden kihívással megbirkózik, az év bármely szakaszában.

Leegyszerűsíti a mindennapokat

Amikor éppen elfoglalt és úton van, nagy segítség, ha mindent egy helyen megtalál. Az okostelefonjára letölthető MyToyota alkalmazás pedig pontosan ezt a célt szolgálja. Utazásainak otthonról történő megtervezésével, vagy éppen a szerviz és karbantartási frissítések és értesítések biztosításával a MyToyota intelligens kapcsolatot kínál okostelefonja és autója között. A hibrid vezetési tréner funkció elemzi vezetési stílusát és tanácsokat ad Önnek, hogy mivel tudná még tovább fokozni az üzemanyag-hatékonyságot. A MyToyota még örömtelibbé teszi a vezetést.
Fedezzen fel többet

Toyota T-Mate - mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Cross megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Cross T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző rendszer (PCS)

  Ütközést megelőző biztonsági rendszerünk képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A funkció autókat, gyalogosokat, kerékpárosokat és motorbicikliket képes felismerni. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Vészmegállító rendszer (EDSS)

  Amennyiben a rendszer egy ideje már nem érzékeli a vezető bármilyen beavatkozását, hangjelzésekkel figyelmeztet. Amennyiben erre sem reagál a vezető, a járművet automatikusan lassítani kezdi, majd megállítja anélkül, hogy elhagyná az adott forgalmi sávot. A rendszer bekapcsolja a vészvillogókat, ezzel figyelmeztetve a többi közlekedőt, valamint kioldja az ajtózárakat, ezzel megkönnyítve a segélyszolgálatok dolgát, amennyiben szükséges a beavatkozás.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. Amennyiben autója jelzőtábla-felismerő rendszerrel is fel van szerelve, az autó felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál a sebességtartó automatikához.

 • Holttérfigyelő (BSM)

  Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.

 • Toyota Teammate fejlett parkolórendszer

  A rendszer átveszi a gázadás, a kormányzás és a fékezés feladatát is a biztonságos parkolás érdekében. Képes akár meg is jegyezni a kedvenc parkolóhelyeit, amelyeknél nincs semmilyen felfestés, vagy kiindulási alapként szolgáló tárgy.

 • Hátsó ülés figyelmeztető rendszer (RSRS)

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy tárgyak maradtak a hátsó üléseken. A jelzés a következőket foglalja magában: egy figyelmeztetés a digitális műszeregységen - az adott modell függvényében -, a vészvillogók bekapcsolása, és amennyiben már lezárta az autót, egy hangjelzést is aktivál a rendszer.

 • Biztonságos kiszállást segítő rendszer (SEA)

  A rendszer a holttérfigyelő radarját használja, hogy megelőzze az ajtónyitásból és az utasok kiszállásából adódó baleseteket a hátulról érkező kerékpárosokkal vagy járművekkel. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy fennáll az ütközés veszélye, az adott oldali irányjelző felvillan, miközben műszeregységen is látható egy figyelmeztetés, illetve hangjelzés is jelzi az utas számára a veszélyt.

Corolla Cross galéria