Toyota Hybrid Szervizprogram

Gondtalan vezetés akár az autó 10 éves koráigA Toyota Hybrid Szerviz Programjának köszönhetően, akár az autó 10 éves koráig élvezheti a gondtalan vezetést.

A hybrid részegységekre vonatkozó 5 év vagy 100 ezer km, illetve 8 év vagy 160 ezer km garancia letelte után továbbra is teljes nyugalommal használhatja autóját, csak annyit kell tennie, hogy évente egyszer vagy minden 15 ezer km megtétele előtt ellenőrizteti autója hybrid rendszerét.

Toyota Hibrid Szervizprogram

A hybrid rendszer ellenőrzését a Toyota technikusai egy speciális berendezés segítségével végzik el. A művelet során leolvassák az esetleges hybakódokat, tesztelik és ellenőrzik a nagyfeszültségű akkumulátort és annak szigetelését, a kiegészítő 12V-os akkumulátort, valamint a hybrid rendszer hűtőfolyadékát. A folyamat végén egy nyomtatott igazolás készül, amely minden információt tartalmaz a hybrid rendszer állapotáról.

Ha az ellenőrzés során mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hybrid akkumulátor esetleges meghibásodását. Ez a jogosultság - egy ismételt ellenőrzés segítségével - további 1 évre vagy 15 ezer km-re meghosszabbítható, egészen az autó 10 éves koráig.

Ha az előírt karbantartás elvégeztetésével együtt megrendeli, akkor a speciális berendezéssel elvégzett hybrid rendszer ellenőrzés mindössze 4750 Ft-ba kerül.

A program egyéb feltételeiről kérjük érdeklődjön a Toyota márkaszervizekben!

Információk, érdekességek a hibrid autókról

A pickuptól a sportautóig A pickuptól a sportautóig 30 akkumulátoros elektromos autót mutat be 2030-ig ToyotaTudjon meg többet Jövőre hazánkban is debütál a vadonatúj Toyota Corolla Cross Jövőre hazánkban is debütál a vadonatúj Toyota Corolla Cross Tudjon meg többet! Toyota Jövő Jövő A hidrogénalapú társadalom Végtelen lehetőség: a hidrogén Végtelen lehetőség: a hidrogén A Toyota ismét forradalmasította az autóipart