1. Elektrifikált
  2. Plug-in hibrid elektromos
  3. Vezetés
Gyors linkek

Élvezetes és takarékos autózás

A hagyományos hajtású autókénál alacsonyabb CO2-kibocsátásuknak és üzemanyag-fogyasztásuknak köszönhetően a plug-in hibridek lenyűgözően takarékos utazást kínálnak. Elektromos hajtásuk hihetetlen előnyöket jelent, legyen szó akár az azonnali és erőteljes gyorsításról, akár az utastér hihetetlen csendességéről. Egy ilyen autó vezetése igazán élvezetes és magával ragadó élmény!

MyT Csatlakoztatott Szolgáltatások

Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségét, nézze meg, mekkora utat tehet még meg autójával, programozza be előre a feltöltés idejét, hűtse le vagy fűtse fel előre az utasteret - és mindezekhez használja a MyT okostelefonos alkalmazást, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki Toyota plug-in hibridjéből!
Ismerje meg a MyT Csatlakoztatott Szolgáltatásokat!

Kitartó erő

A Toyota összes részegységéhez hasonlóan a plug-in hibridek akkumulátorait is úgy terveztük, hogy tartósak legyenek. Mindegyik akkumulátorhoz 5 év/100.000 kilométer garanciát kínálunk, ami - az évenkénti Hibrid Állapotfelmérés elvégzésével - akár 10 évre is meghosszabbodhat. Amikor pedig élettartamuk végére érnek, visszavételi rendszerünk biztosítja biztonságos és felelősségteljes kezelésüket. A hivatalos Toyota Márkaszervizek jelenleg az akkumulátorok több mint 90 százalékát ártalmatlanítják, és arra törekszünk, hogy a hibrid akkumulátorok súlyának mintegy 50 százalékát újrahasznosítsuk.