1. Elektrifikált
 2. Plug-in hibrid elektromos
 3. Hatótávolság
Gyors linkek

Autózzon még messzebbre tisztán elektromos hajtással

A Toyota plug-in hibridjei ugyanazokat az előnyöket kínálják, mint hibrid autóink, de hosszabb távolságot (akár 75 kilométert) képesek megtenni tisztán elektromos hajtással. Külső áramforrásról feltöltve egy ilyen járművel akár 75 kilométert is autózhat károsanyag-kibocsátás és üzemanyag-fogyasztás nélkül. Ha Ön ennél messzebbre utazik, autója észrevétlenül átkapcsol a takarékos benzines-elektromos hibrid hajtásra, hogy Ön biztosan célba érjen - így sosem kell aggódnia.

Mindenből a legjobbat nyújtja

A Toyota plug-in hibridek egyszerre dinamikusak és takarékosak. Élvezze a kategóriaelső CO2-kibocsátást, üzemanyag-fogyasztást és elektromos hatótávolságot - valamint a megnyugtató tudatot, hogy a hosszabb utakon rendelkezésére áll a benzinmotor is.

A hatótávolság növelése

Bármelyik Toyota hibridet is választja, az alább felsorolt hibrid vezetési tippek megmutatják, hogyan hozhatja ki a legtöbbet üzemanyag-fogyasztásából és maximalizálhatja a hatótávolságát.
 • Pakolja ki a csomagteret!

  Ne vigyen magával fölösleges, nehéz dolgokat, hogy autója teljesítménye és fogyasztása a lehető legjobb lehessen!

 • Tekerje le a hűtést és a fűtést!

  Próbáljon takarékoskodni az energiával: csak akkor használja a klímát, ha tényleg szükséges.

 • Vezessen finoman!

  Vezetési stílusával is csökkentheti az autó fogyasztását. Ha időben és finoman fékez, akkor az energiavisszanyerő fékrendszer több áramot tud visszatermelni, így hosszabban autózhat majd az EV elektromos hajtással.

 • Húzza fel az ablakokat!

  Így csökkentheti a légellenállást, és ezzel együtt az üzemanyag-fogyasztást is.

 • Figyelje a hibrid információs kijelzőt!

  Ennek révén mindig ellenőrizheti, mennyi energiát használ el vezetés közben.