1. Elektrifikált
  2. Hibrid elektromos
  3. Vezetés
Gyors linkek

Mindig az élen

A Toyota immár 23 éve egyre újabb megoldásokkal forradalmasítja a hibrid autók piacát. Az innováció az egyik alapértékünk, és modern hibridjeink vezetési élményét már több mint 15 millió autós tapasztalhatta meg világszerte. Lépjen be Ön is az elektrifikáció világába!

Hibrid Vezetési Tréner

A MyT alkalmazás egy sor csatlakoztatott szolgáltatást tartalmaz, amelyekkel az autózás még biztonságosabb és élvezetesebb. A Hibrid Vezetési Tréner az adott helyzetre vonatkozó tanácsokat ad az Ön hibridjének vezetéséhez, hogy a legtöbbet hozhassa ki az EV üzemmódból, valamint hogy tovább csökkenthesse az üzemanyag-fogyasztást és a környezeti terhelést.
Ismerje meg a MyT Csatlakoztatott Szolgáltatásokat!

Hosszú élettartamra szántuk

A Toyota hibridek akkumulátorait úgy terveztük meg, hogy ugyanolyan sokáig működjenek, mint maga a jármű. Az Ön nyugalma érdekében mindegyik akkumulátorhoz 5 év/100.000 kilométer garanciát kínálunk, ami - az évenkénti Hibrid Állapotfelmérés elvégzésével - akár 10 évre is meghosszabbodhat. Amikor pedig élettartamuk végére érnek, visszavételi rendszerünk biztosítja biztonságos és felelősségteljes kezelésüket. Arra törekszünk, hogy egy hibrid akkumulátor mintegy 50 százalékát újrahasznosítsuk.