Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése Állítsa össze a saját autóját!

Akciók

Elérhető promóciók (%s)

 • Hozza lendületbe vállalkozását!
 • Hozza lendületbe vállalkozását!

 • Növekedési Hitelprogram

 • *Kedvezményes finanszírozásunk 2016. január 4-től megkötött új Yaris Van, Proace és Hilux modellekre kötött vevőszerződésekre érvényes- ha a szerződő megfelel az egyedi feltételeknek- visszavonásig. A Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco megkötése esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A fenti ajánlatok teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényesek. Ennek díja előre nem ismert, így a THM azt nem tartalmazza. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A kedvezményes finanszírozás minden más, az adott modellre vonatkozó központi kedvezménnyel összevonható. További feltételek és részletek a Toyota Márkakereskedésekben.

  Bezárás
 • Auris Touring Sports modellek kedvezményes ajánlatai
 • Auris Touring Sports modellek kedvezményes ajánlatai

 • 4 495 000 Ft-tól

 • [price]{value} /hó
  [/price][term]{value} Feltételek[/term]
 • 2016. augusztus 29-től Toyota Értékőr finanszírozással vásárolt AURIS TOURING SPORTS modellek esetében 300 000 Ft kedvezményt biztosítunk. A 4 195 000 Ft-os kedvezményes indulóár az Auris Touring Sports 1.33 Start modellre vonatkozik, Toyota Értékőr finanszírozás esetén. Kiemelt szeptemberi Értékőr ajánlatunk meghatározott modellekre a készlet erejéig: ajándék gyári navigáció és díjmentes 3+2 év Extracare garancia A képen látható gépkocsik illusztrációk. A kiemelt kedvezmény más központi promócióval nem vonható össze.

  Bezárás
 • Corolla modellek kedvezményes ajánlatai
 • Corolla modellek kedvezményes ajánlatai

 • 4 190 000 Ft-tól Értékőr finanszírozás esetén 350 000 Ft árkedvezmény

 • [price]{value} /hó
  [/price][term]{value} Feltételek[/term]
 • 2016. augusztus 29-től Toyota Értékőr finanszírozással vásárolt COROLLA modellek esetében 350 000 Ft kedvezményt biztosítunk. A 3 840 000 Ft-os kedvezményes indulóár a Corolla 1.33 Start modellre vonatkozik, Toyota Értékőr finanszírozás esetén.

  A képen látható gépkocsik illusztrációk. A kiemelt kedvezmény más központi promócióval nem vonható össze.

  Bezárás
Hozza lendületbe vállalkozását!

*Kedvezményes finanszírozásunk 2016. január 4-től megkötött új Yaris Van, Proace és Hilux modellekre kötött vevőszerződésekre érvényes- ha a szerződő megfelel az egyedi feltételeknek- visszavonásig. A Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco megkötése esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A fenti ajánlatok teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényesek. Ennek díja előre nem ismert, így a THM azt nem tartalmazza. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A kedvezményes finanszírozás minden más, az adott modellre vonatkozó központi kedvezménnyel összevonható. További feltételek és részletek a Toyota Márkakereskedésekben.

Auris Touring Sports modellek kedvezményes ajánlatai

2016. augusztus 29-től Toyota Értékőr finanszírozással vásárolt AURIS TOURING SPORTS modellek esetében 300 000 Ft kedvezményt biztosítunk. A 4 195 000 Ft-os kedvezményes indulóár az Auris Touring Sports 1.33 Start modellre vonatkozik, Toyota Értékőr finanszírozás esetén. Kiemelt szeptemberi Értékőr ajánlatunk meghatározott modellekre a készlet erejéig: ajándék gyári navigáció és díjmentes 3+2 év Extracare garancia A képen látható gépkocsik illusztrációk. A kiemelt kedvezmény más központi promócióval nem vonható össze.

Corolla modellek kedvezményes ajánlatai

2016. augusztus 29-től Toyota Értékőr finanszírozással vásárolt COROLLA modellek esetében 350 000 Ft kedvezményt biztosítunk. A 3 840 000 Ft-os kedvezményes indulóár a Corolla 1.33 Start modellre vonatkozik, Toyota Értékőr finanszírozás esetén.

A képen látható gépkocsik illusztrációk. A kiemelt kedvezmény más központi promócióval nem vonható össze.

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT