1. A Toyota felfedezése
  2. Start your impossible
  3. Videók
  4. BEAUTIFUL MOVEMENT

SPORTOLÓK    VIDEÓK    MOBILITÁS

GYÖNYÖRŰ MOZDULATOK

Minden nagyszerű utazás egy egyszerű lépéssel kezdődik.

TEREMTŐ MOZGÁS

MEGTÖRTÉNHET
A LEHETETLEN

A mozgás az emberi lét elengedhetetlen része. Életünk nagy része múlik rajta, mégis bármikor akadályozható vagy elvehető tőlünk. A Toyota hisz abban, hogy a ma még lehetetlennek tűnő dolgok holnap már lehetségessé válhatnak azáltal, hogy mozgás és mobilitás révén felszabadítja az emberi lélekben rejlő lehetőségeket. Mindenki számára. Mert minél több ember mozog szabadon és teljes mértékben mindennapi élete és álmai megvalósítása érdekében, annál inkább az egész emberiség együtt haladhat előre.

A mozgás segítségével juthat el attól, aki most, addig, akivé lesz.

LÉPÉSEK A

MEDÁLOK

FELÉ

Előretörnek, hogy megvalósítsák a lehetetlent.

A Global Team Toyota sportolói, Cynthia Appiah és Zebastian Modin soha nem hagyták, hogy a lehetetlen az útjukba álljon. Az önbizalomhiány és a sztereotípiák leküzdésével kezdték, hogy aztán világszínvonalú bobversenyzővé és paralimpiai sífutóvá váljanak, így valóra váltva álmaikat. Soha nem vesztették el a hitüket abban, hogy kivé válnak. És erre Ön is képes!

A MOZGÁS SZABADSÁGA.

MINDENKINEK.

A Toyota jobb világot épít a mobilitás révén.

Hiszünk abban, hogy a mozgás erejével felszabadítjuk az emberiség teljes potenciálját. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a mobilitástechnológián keresztül segítsük az embereket, hogy lépéseket tegyenek álmaik felé. Legyen szó egy táncóráról, mint például Pollyanna Hope parabalerina esetében, vagy egyszerűen csak segítségről a mindennapi mozgása javításában. Mi eljuttatjuk oda, ahova szükséges, hogy elérje a lehetetlent.