1. A Toyota felfedezése
  2. Start your impossible
  3. Videók
  4. AJTÓK

SPORTOLÓK    VIDEÓK    MOBILITÁS

AJTÓK

A határok áttörése az önmagadba vetett hittel kezdődik.

MÉG HA LEHETETLENNEK IS TŰNIK

MENJEN

TOVÁBB

Egy dolog biztosan közös bennünk még a világ legjobb sportolóival is, hogy képesek vagyunk megvalósítani a lehetetlennek hitt dolgokat. Csak hinnie kell magában. Ők hittek benne, hogy sikeresek lehetnek a sportban. Lehet, hogy Ön abban hisz, hogy a tudomány révén megváltoztatja a világot, vagy egyszerűen csak lefutja az első félmaratonjátt. Bármilyen lehetetlennek hitt küldetést választ is, képes elérni a célját. Csak bátorság kell az első lépés megtételéhez.

Egy lépés. Végtelen lehetőségek.

ARANY

ÁLMOK

Az olimpiai arany felé vezető út ajtajának kinyitása egy álommal kezdődik.

Senki sem született olimpikonnak. Janine Flock úgy döntött, hogy megvalósítja azt, ami lehetetlennek tűnt. Elképzelte magát, hogy verseng a hazájáért a világ előtt, és hogy van mersze megtenni ezt az első lépést. Néha az elindulás az utazás legnehezebb részének tűnhet. De ha összeszedjük a bátorságunkat, mindannyian megvalósíthatjuk lehetetlennek hitt álmainkat.

ZÖLDEN JUTTATJA

EL ODA,

AHOVÁ SZERETNÉ

Mobilitás, ami Önnek és az Anyaföldnek készült.

A Toyota hisz abban, hogy a mobilitás révén új ajtókat nyit egy tisztább világ felé. Ezért terveztük úgy a Mirait, a Sora-üzemanyagcellás buszt és az e-Palette járművet, hogy hidrogénnel és elektromos energiával működjenek. Így tovább folytathatja útját a saját lehetetlennek hitt küldetése felé, és mindeközben nyugodtan lélegezhet a tiszta levegőből.