1. A Toyota felfedezése
 2. Start your impossible
 3. Videók
 4. AJTÓK
Gyors linkek

SPORTOLÓK    VIDEÓK    MOBILITÁS

AJTÓK

A határok áttörése az önmagadba vetett hittel kezdődik.

 • MÉG HA LEHETETLENNEK IS TŰNIK

  MENJEN

  TOVÁBB

 • Egy dolog biztosan közös bennünk még a világ legjobb sportolóival is, hogy képesek vagyunk megvalósítani a lehetetlennek hitt dolgokat. Csak hinnie kell magában. Ők hittek benne, hogy sikeresek lehetnek a sportban. Lehet, hogy Ön abban hisz, hogy a tudomány révén megváltoztatja a világot, vagy egyszerűen csak lefutja az első félmaratonjátt. Bármilyen lehetetlennek hitt küldetést választ is, képes elérni a célját. Csak bátorság kell az első lépés megtételéhez.

Egy lépés. Végtelen lehetőségek.

 • ARANY

  ÁLMOK

 • Az olimpiai arany felé vezető út ajtajának kinyitása egy álommal kezdődik.

  Senki sem született olimpikonnak. Janine Flock úgy döntött, hogy megvalósítja azt, ami lehetetlennek tűnt. Elképzelte magát, hogy verseng a hazájáért a világ előtt, és hogy van mersze megtenni ezt az első lépést. Néha az elindulás az utazás legnehezebb részének tűnhet. De ha összeszedjük a bátorságunkat, mindannyian megvalósíthatjuk lehetetlennek hitt álmainkat.

 • ZÖLDEN JUTTATJA

  EL ODA,

  AHOVÁ SZERETNÉ

 • Mobilitás, ami Önnek és az Anyaföldnek készült.

  A Toyota hisz abban, hogy a mobilitás révén új ajtókat nyit egy tisztább világ felé. Ezért terveztük úgy a Mirait, a Sora-üzemanyagcellás buszt és az e-Palette járművet, hogy hidrogénnel és elektromos energiával működjenek. Így tovább folytathatja útját a saját lehetetlennek hitt küldetése felé, és mindeközben nyugodtan lélegezhet a tiszta levegőből.