1. A Toyota felfedezése
  2. Gazoo racing
  3. GR SPORT nyereményjáték
Gyors linkek

GR SPORT NYEREMÉNYJÁTÉK

Vásároljon új GR SPORT felszereltségű Toyota modellt, és nyerjen páros utat teljes ellátással a Central European Rally fináléjára!

A Toyota GAZOO Racing tapasztalatai alapján megtervezett, minden részletükben sportos Toyota GR SPORT felszereltségű modellek atletikus külső formáikkal és prémium belső tereikkel dinamikus stílust visznek a hétköznapokba - most azonban nemcsak ezek miatt érdemes sportos felszereltséget választania új Toyotájához!

Egy szerencsés újdonsült GR SPORT felszereltségű Toyota tulajdonos most páros utat nyerhet teljes ellátással a WRC rally világbajnokság közép-európai futamának októberi Passau-i befutó szakaszára október 28-29-én, ahol a Toyota Gazoo Racing világbajnok csapat vendégeként a verseny kulisszái mögé is betekinthet. Addig is kövesse honlapunkon a csapat eredményeit a hírek rovatban!

A RÉSZVÉTELHEZ KÖVESSE AZ ALÁBBI LÉPÉSEKET:

  1. Látogasson el márkakereskedéseink egyikébe, vagy fedezze fel a Toyota GR SPORT felszereltségű modellkínálatot weboldalunkon.
  2. Augusztus 1. és szeptember 30. között vásároljon új Toyota GR SPORT felszereltségű modellt*.
  3. Töltse ki a vásárlás helyén a részvételi nyilatkoztatot.
  4. Figyelje a sorsolás eredményét: a szerencsés nyertessel október elején emailben vesszük fel a kapcsolatot.

*Magánszemély vásárlóként, GR SPORT felszereltségű modellt (ideértve kifejezetten a Yaris Cross, Corolla, C-HR, RAV4 modelleket) vásároljon, vagy ilyen modellre azonnali fizetési kötelezettséget keletkeztető megrendelést adjon le, a vásárlás körébe értendő továbbá a készpénzes vásárlás vagy EASY finanszírozási programban részvétel, „Classic” finanszírozás vagy nyíltvégű pénzügyi lízing útján történő finanszírozás is.

A Játékos elveszíti részvételi jogosultságát és azonnali hatállyal külön nyilatkozat nélkül kizárásra kerül a Játékból, amennyiben a vásárlástól a vásárlás időpontjától számított egy éven belül eláll vagy a vásárlásra vonatkozó megrendelését vagy foglalását visszavonja, törli vagy a vásárlással összefüggő bármely szerződést felmondja vagy attól eláll.