A legenda visszatér

A több mint 50 évnyi gazdag hagyományokat hordozó új Toyota GR Suprában legjobb mérnökeink tudása ölt testet. Lelkesítő teljesítményével, lenyűgöző kiegyensúlyozottságával és agilitásával ez az autó a vezetés vegytiszta örömét kínálja az autózás rajongóinak.

Az autó bevezetésének első évében 900 szerencsés európai vásárlóhoz érkezik meg az új Toyota GR Supra. Ők lesznek az elsők, akik kiélvezhetik ezt a letisztult, vérbeli sportkocsit, emellett pedig Supra-tulajdonosként számos különleges előnyben részesülnek majd.

Ismerje meg a műszaki adatokat

Érezze az autót!

Az új Toyota GR Supra elöl elhelyezett, soros, hathengeres motorja mindent tud, amivel felpörgetheti egy autós szívverését. Országút vagy versenypálya, egyre megy: ez a nagy teljesítményű sportkocsi 340 lóerőt hoz ki 3,0 literes turbómotorjából - és ez a titka a mindig rendelkezésre álló erőnek és az azonnali reakciónak.

Ismerje meg a műszaki adatokat

Versenyautós gének

Az új Toyota Supra a TOYOTA GAZOO Racingnél készül, ahol nagy előnyt jelent a versenysportban szerzett tapasztalat. Így született meg ez a hamisítatlan sportkocsi, amely ugyanúgy elemében van a versenypályán, mint a mindennapok során az országúton.

Ismerje meg a versenyzést

Legyen mindig képben, és kövesse a Toyota GR Supra legfrissebb

híreit közösségi csatornáinkon a @toyota.europe és a #ToyotaGRSupra hashtag segítségével!A Supra szellemisége

A Supra összes generációját azonos genetikai kód köti össze: két alapvető jellemvonás, amelyek minden kultikus sportkocsinkban megjelentek, és egészen a 2000GT modellig vezethetők vissza. Az egyik a sima járású, élénk gázreakciókat kínáló soros hathengeres motor, a másik pedig az orrmotoros-hátsókerékhajtású konfiguráció. Ez a vegytiszta, hibátlan vezetési élmény igazi garanciája.