ÚJ TOYOTA
C-HR GR SPORT
AZ ÁTLAGOS MÁR NEM ELÉG
ÚJ TOYOTA C-HR GR SPORT: TŰNJÖN KI A TÖMEGBŐL!
Az új Toyota C-HR GR SPORT segít kilépni abból a világból, amit a szokványos dolgok uralnak. Dinamikus hibrid teljesítményével, élvezetes irányíthatóságával és kifinomult megjelenésével ez az autó látványosan kitűnik a tömegből.

Kivételes stílus

A kifinomult és sportos Toyota C-HR GR SPORT stílusa Önt is megkülönbözteti az átlagtól. Kívül kéttónusú Dinamikus Szürke fényezés, új első légterelő, Zongoralakk Fekete elemek és látványos, 19 colos könnyűfém keréktárcsák teszik különlegessé az autót, az utastér hangulatát pedig olyan tételek határozzák meg, mint az opcionális bőrkárpit, az Alcantara GR ülések, a JBL hangrendszer és a GR SPORT dekorációs elemek.

Élvezetes hibrid menetdinamika

A Toyota C-HR GR SPORT teljesítménye minden autós arcára mosolyt varázsol. A 2,0 literes Dynamic Force motor és a negyedik generációs hibrid hajtás erőlködés nélkül gyorsít, mégis lenyűgözően takarékos. Városi forgalomban a Toyota C-HR GR SPORT több mint 50 százalékban tisztán elektromos hajtással halad, és mindig olyan teljesítményt kínál, hogy Ön elégedett legyen.

Élvezze a vezetést!

A Toyota mérnökei úgy formálták át a C-HR GR SPORT karakterét, hogy Ön igazán átélhesse a vezetés örömét. A nagy teljesítményű gumiabroncsok egyszerre kínálnak magabiztos tapadást és kényelmes rugózást, a sportosabbra hangolt felfüggesztéssel és kormányzással pedig akár a sűrű városi forgalomban, akár a csendes vidéki utakon élvezetesen autózhat.