1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

Yaris Cross GR Sport

B-SUV

Yaris Cross - GR Sport - B-SUV
Indulóár
12 360 000 Ft
4X2
1.5 TNGA HEV 15H-
Yaris Cross - GR Sport - B-SUV
Kobalt kék fekete tetővel (2VT)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

Read timed out

 • Formaterv

  Az egész város felfigyel rá

  A Yaris Cross ugyanúgy szeretne kitűnni, ahogy Ön. A SUV-élmények és a kisautós méretek találkozása olyan formákat eredményez, amelyek semmihez nem hasonlíthatók. A merész sárvédő-szélesítések, a nagy, 18 colos keréktárcsák és a gyémántok ihlette vonalvezetés egy vérbeli SUV megjelenésével ruházzák fel az autót, ami szinte vonzza a tekinteteket, és bármilyen környezetben stílusos látványt nyújt.

 • Megállíthatatlan lendület

  A Yaris Cross negyedik generációs öntöltő hibrid rendszere minden kihívással gond nélkül megbirkózik. Az új, 1,5 literes 116 lóerős hibrid hajtáslánc verhetetlen teljesítményt és hatékonyságot biztosít a kategóriájában. Az autó gyorsan reagál a gázpedál lenyomására, szinte észrevétlenül váltva a benzines és az elektromos üzem között, így üzemanyag-fogyasztása és széndioxid-kibocsátása meglepően alacsony. Ön pedig ennek köszönhetően komoly távokat tehet meg tisztán elektromos hajtással, károsanyag-kibocsátás nélkül.

 • A Toyota Teammate rendszerre mindig számíthat

  Bármilyen meglepetést is tartogasson a nap, a Toyota Teammate rendszernek hála a Yaris Cross mindig egy lépéssel előrébb jár. A Toyota Teammate a Toyota átfogó biztonsági és vezetéstámogató asszisztens-rendszereinek összefoglaló neve. Az aktív biztonságot szolgáló technológiáktól (mint például az ütközést megelőző rendszer), a nyugalmat adó Toyota Teammate fejlett parkolási rendszerig a Toyota Teammate mindenben támogatja Önt. Legyen szó forgalmas autópályákról vagy zsúfolt városokról, a rendszer segít megvédeni Önt, utasait és a forgalom más résztvevőit is.

 • Tér, ami teret ad az életnek

  Ez az autó praktikus és jól variálható, ráadásul elérhető hozzá a láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó is. A Smart Cargo rendszernek köszönhetően a csomagtérpadló állítható, így csak az Ön igényeitől függ, hogy egy biztonságos alsó rekeszt, vagy inkább nagyobb, egybefüggő teret alakít ki. Az innovatív, állítható hevederrel a csomagokat vagy a kerékpárokat szilárdan rögzítheti. A csomagteret 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlák segítségével bővítheti tovább, hogy megteremtse a helyet, amire szüksége van.

Teljes képernyős nézet Lezárás