1. Modellek
 2. Hamarosan
 3. Új Toyota C-HR
Gyors linkek
AZ IKON TOVÁBBFEJLŐDIK
Görgessen Kihagyás
Az ikon továbbfejlődik

ÚJ TOYOTA C-HR

A merész még merészebb lett

Válassza az új, kifinomult Toyota C-HR-t az önkifejezésre. Béklyók nélkül született és úttörő elődje inspirálta, így egyetlen más autóhoz sem hasonlítható. Meglepő formáival az új Toyota C-HR mer más lenni.

Egy koncepcióautó az utakra
Személyre szabott felhasználói élmény
Plug-in hibrid és hibrid hajtásláncok
Újrahasznosított anyagok és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás
2023. szeptember 18-november 18 -november 18.
TOYOTA IKONOK PREMIERJE ROADSHOW
Látogasson el egy Toyota márkakereskedésbe és nézze meg vadonatúj ikonikus modelljeinket, az új C-HR-t és a Prius-t.
Stílus, amely szembeszáll a konvenciókkal
Formabontó megjelenés
Az új Toyota C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.

Hármas kialakítás

Precízen meghúzott vonalak határozzák meg a karosszéria erőteljes, geometrikus formáit, így álló helyzetben is életre keltve az autót.

20" keréktárcsák

A bátor formák kiemelkedő részleteket kívánnak. A csiszolt felületű, 20" keréktárcsák vonzzák a tekinteteket.

Rejtett ajtókilincsek

A rejtett ajtókilincsek – amelyek először jelennek meg egy Toyota modellen – kulcsfontosságú szerepet játszanak az új Toyota C-HR letisztult, látványos stílusában.

Kéttónusú + kialakítás

Az új kéttónusú + fényezés a kontrasztos fekete színt a tetőn túl kiterjeszti az autó hátsó részére, követve a karosszéria íveit és kiemelve annak mutatós arányait.

Csúcsmodern panorámatető

A hőhatékony üvegből készült panorámatető extra fényt és térérzetet biztosít, nem kívánt hőség nélkül.

Fedezze fel az új Toyota C-HR-t!

Előfordulhat, hogy a feltüntetett felszereltségek nincsenek jelen az Ön országában. A specifikációk az Ön piacától függően változhatnak.

 

AZ ÚJ TOYOTA C-HR ELŐFOGLALHATÓ

Foglalja le most online új C-HR modelljét, és legyen az első tulajdonosok között!
Miután leadta foglalási szándékát az alábbi űrlap segítségével, az Ön által kiválasztott hivatalos Toyota márkakereskedés
értékesítő kollégája felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek az autó megrendelésével kapcsolatban.

 • 1

  Foglalja le még ma online C-HR modelljét
 • 2

  Az Ön által kiválasztott márkakereskedés felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében
 • 3

  Vegye át új autóját az elsők kőzőtt

Feltűnő és progresszív: az új Toyota C-HR az állóvizet felkavaró eredeti modell merész újragondolása.
Prémium, elektrifikált és kifinomult stílussal rendelkezik - erre az autóra várt mostanáig!

 

Intelligens technológia
Zökkenőmentes felhasználói élmény
A funkciókban gazdag, de intuitív új Toyota C-HR zökkenőmentes és személyre szabott felhasználói élményt kínál, amely előre látja az Ön igényeit. A vezeték nélküli Android Auto és az Apple CarPlay, a hangulatvilágítás és a magával ragadó térhatású hangzás révén az autózásokat élményekké alakíthatja.

12.3" multimédiás képernyő

Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis Toyota Smart Connect 12,3" érintőképernyője a kezébe adja a világot. A Plug-in Hybrid 220 verzió nagy elektromos hatótávja és a töltőpontokat megmutató navigációs rendszer megkönnyítik a tisztán elektromos használatot.

Digitális műszeregység

Az emberközpontú technológia határozza meg az utasteret. Négy téma segítségével szabható személyre a digitális műszeregység: Casual, Smart, Sporty és Thought

Intelligens hangulatvilágítás

Stílusát a 64 színt felvonultató, testreszabható hangulatvilágítással fejezheti ki. Élvezze, ahogy a belső világítás tükrözi a környezet fényeit és a napszakot. A biztonságos kiszállást segítő rendszer részeként a világítás pirosra is válthat, hogy figyelmeztesse az utasokat.

Magával ragadó térhangzás

Az egyedi JBL hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak. A magassugárzók fémrácsa segíti a tiszta magashangok megszólaltatását, az erőteljes mélynyomó pedig határozott mély hangzást ad.

Üdvözlet

Az új Toyota C-HR kijelzője minden utazás előtt köszönti Önt. Az üléspozíció és a kijelzők személyre szabott beállításai szintén automatikusan aktiválódnak.

Plug-in hibrid és hibrid hajtás
Kiterjesztett, elektrifikált hajtáslánc kínálat

Az új Toyota C-HR fejlett hajtásláncok széles skáláját kínálja, így megtalálhatja a megfelelőt az Ön életmódjához. Válasszon a kifinomult és közvetlen öntöltő hibrid vagy az új plug-in hibrid közül, amely egyesíti a dinamikus hibrid hajtást a tisztán elektromos járművek előnyeivel.

 

Plug-in hibrid

A kategóriaelső Plug-in Hybrid 220 hajtásrendszer kettős DNS-sel rendelkezik: könnyed, tisztán elektromos működést kínál a mindennapokban, és hatékony hibrid használatot a hosszabb utakra.

 

Intelligens hibrid rendszer

A minden eddiginél felvillanyozottabb ötödik generációs hibrid hajtásláncok – a Hybrid 140, a Hybrid 200 és a Hybrid 200 AWD-i – fokozott teljesítményt és vezetési élményt biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

A kategóriaelső Plug-in Hybrid 220 hajtásrendszer kettős DNS-sel rendelkezik: könnyed, tisztán elektromos működést kínál a mindennapokban, és hatékony hibrid használatot a hosszabb utakra.

 

Hajtáslánc
Plug-in Hybrid 220
EV hatótáv
66 km EV hatótáv*
Teljesítmény
Dinamikus 220 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás
19g/km CO2

A minden eddiginél felvillanyozottabb ötödik generációs hibrid hajtásláncok – a Hybrid 140, a Hybrid 200 és a Hybrid 200 AWD-i – fokozott teljesítményt és vezetési élményt biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

Hajtáslánc
Hybrid 200 AWD-i
Teljesítmény
Dinamikus 200 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás
112g/km CO2
Hibrid hajtás: megválaszoljuk kérdéseit

A hibrid és a plug-in hibrid járművek hasonló technológiát alkalmaznak, egy alapvető különbséggel. Mindkettő zökkenőmentesen vált a két energiaforrás, a hatékony benzinmotor és a hibrid hajtást tápláló akkumulátor között, de a plug-in hibrid járművek nagyobb, külső forrásból újratölthető akkumulátorral rendelkeznek a fokozott teljesítmény és a valódi elektromos képesség érdekében.

A Toyota C-HR Plug-in Hybrid körülbelül 66 kilométert* képes megtenni kizárólag elektromos üzemmódban, károsanyag-kibocsátás nélkül. Ha az akkumulátor lemerül egy hosszabb utazás során, a jármű öntöltő hibrid autóként üzemel tovább, így a benzinmotor és a regeneratív töltésből táplált akkumulátor kombinálásával biztonságosan eljuthat úticéljához – gond nélkül, teljes nyugalomban. * Valamennyi feltüntetett adat ideiglenes, a végleges WLTP-homologizálásra vár.

A plug-in hibrid modell háztartási áramforrásról (10A) körülbelül 6,5 óra alatt tölthető fel, így az éjszakai töltés kényelmes és sok esetben gazdaságos. Az optimális sebesség és biztonság érdekében a dedikált kábel és a fali töltő kombinációja körülbelül 2,5 óra alatt képes teljesen feltölteni az akkumulátort.

A plug-in hibridek fenntartása gazdaságos. Teljesen feltöltött akkumulátorral egy plug-in hibrid akár 100 kilométert is megtehet egy liter üzemanyaggal. A plug-in hibridek alacsony széndioxid-kibocsátásuk okán gyakran kapnak útdíj és cégautóadó kedvezményeket, valamint mentesülnek a városközponti díjak alól. Az alkatrészek, például a fékbetétek és tárcsák kisebb mértékű kopása miatt a karbantartási költségek is alacsonyabbak lehetnek.

A Toyota plug-in hibrid akkumulátorokat úgy tervezték, hogy az autó élettartama alatt végig kitartsanak. A nagyobb nyugalom érdekében minden akkumulátorra 5 év/100.000 km* garancia vonatkozik, amely – az éves hibrid állapotfelmérés mellett – akár 10 évre is meghosszabbítható. Amikor egy akkumulátor eléri élettartama végét, a Toyota visszavételi rendszere biztosítja a biztonságos és felelősségteljes kezelést. *Amelyik hamarabb bekövetkezik
Úttörő a környezetvédelemben
Támogatja a fenntarthatóságot
Az új Toyota C-HR középpontba helyezi a fenntarthatóságot: nagyobb mértékben használ újrahasznosított és állatmentes anyagokat, valamint csökkenti a széndioxid-kibocsátást a tömegcsökkentés és az új gyártási eljárások révén.

Állatmentes anyagok

Az új Toyota C-HR-ben bemutatkozik egy új, állatmentes anyag a bőr pótlására a kormányon és az üléseken.

Újrahasznosított műanyagok

Elődjéhez képest az új autó kétszer annyi újrahasznosított műanyagot tartalmaz – több mint 100 különböző alkatrészben használják. Ezek közé tartozik az üléskárpitok új szövete, amely újrahasznosított PET-palackokból* készül.

Könnyűsúlyú tervezés

A tömeget az innovatív tervezésnek köszönhetően csökkentették a mérnökök, beleértve a nagyszilárdságú acél használatát. Az új panorámatető is könnyebb, mint korábban. Speciális bevonatokkal rendelkezik, amelyek télen megtartják a meleget, nyáron pedig megakadályozzák a túlmelegedést.