1. Modellek
 2. Hamarosan
 3. Corolla Touring Sports

Megújult Corolla Touring Sports

Élesebb. Okosabb. Biztonságosabb.
Íme, a megújult és továbbfejlesztett Corolla Touring Sports. A kifinomult külsőnek és a modern utastérnek, az intuitív technológiának és a még élvezetesebb vezetést kínáló ötödik generációs hibrid rendszernek köszönhetően a világ kedvenc Toyota modellje jobb lett, mint valaha. Mindig legyen egy lépéssel előrébb, és legyen ott az elsők között a megújult Corolla Touring Sports piacra lépésekor.
BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

A stílus magáért beszél

Az első dolog, ami feltűnik a Corolla Touring Sports kapcsán, az a merész és dinamikus megjelenése, amely a kéttónusú fényezésekkel még látványosabbá tehető. A Bi-LED fényszóróktól és a megújult, stílusos első hűtőrácstól a GR SPORT változatig, egyszerűen lehetetlen nem tudomást venni ezekről a formákról.

Corolla Hatchback
 • Bi‑LED fényszórók, amelyek vonzzák a tekintet

  A ragadozómadarak impozáns vonásai által ihletett éles és vízszintes, „J‑alakú” fényszórók látványos és karizmatikus megjelenést biztosítanak. Az innovatív, Bi‑LED fényszórók használatával élvezze a lámpák kettős funkcióját: nappali menetfény és irányjelző.

 • Stílusos, megújult első hűtőrács

  A hűtőrács alsó része fényes rácsozással, az alacsony súlypontot kiemelő "C" mintázattal, új betétekkel és szélesebb ködlámpa‑keretekkel újult meg, ezzel még dinamikusabb kiállást biztosítva.

 • Sportos, sötétszürke, csiszolt felületű 18" GR SPORT könnyűfém keréktárcsák

  A kifejezetten a GR SPORT verzióhoz tervezett, vadonatúj, 18" könnyűfém keréktárcsák kifejezik az autó sportos karakterét. A jellegzetes, szimmetrikus kialakítás erőteljes megjelenést és háromdimenziós látványt biztosít, extra mélységet és dinamizmust biztosítva a GR SPORT modellnek.

 • Modern hátsó fényszórók

  A frissített Toyota Corolla Touring Sports modellbe az autó modernségét hangsúlyozó, és kiváló láthatóságot biztosító hátsó fényszórók kerültek. A fényvisszaverős belső lencsék felületi megvilágítást hoznak létre, míg a vörös külső lencsék textúrát adnak az elemeknek a vonzó, megnyugtató és szélesebbnek ható megjelenés érdekében.

 • Látványos hátsó lökhárító

  A hátsó lökhárító exkluzív megjelenése teljesen új formákat kínál, amelyek kifejezik a jármű modern, sportos karakterét. Az új elem TSOP anyagból készült, nagyobb merevséget biztosít és kiválóan újrahasznosítható.

Dőljön hátra és pihenjen

A fejlett technológiát és a minden utas számára kategórialeső kényelmet kínáló Corolla Touring Sports modellt Ön köré tervezték.

Kiváló stílusérzék

Ha úgy gondolja, hogy a Corolla Touring Sports jól mutat kívülről, akkor csak várja meg, amíg beül az autóba. Tervezőink olyan kiváló minőségű anyagok kombinációját választották, amelyek együtt lenyűgöző hatást keltenek, és a textúrák kellemes változatosságát is biztosítják. A stílusos sportülések tökéletesen kiegészítik a hangulatot. A Corolla az egész utastérben hangulatvilágítást kínál. A fények hideg kék és fehér árnyalatban pompáznak, ezzel stílusos, sportos hangulatot kölcsönözve a belső térnek. Ez egy igazán finom részlet – egy a sok közül, amelyek biztosítják, hogy élvezni fogja az autóban töltött időt.

Életrevaló technológia

Az intuitív technológia képes bármilyen utazást feldobni. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű forgalmi és közlekedési információkat. Az Apple CarPlay és az Android Auto™ szolgáltatásokon keresztül az új 10,5" érintőképernyő könnyedén képes integrálni okostelefonját, így hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz, valamint rengeteg vezetési információhoz. A műszeregység is átalakult, és egy új, 12,3" képernyővel gazdagodott, amely négy különböző üzemmódban állítható be a vezető igényei szerint: Casual, Smart, Sport és Tough.

Kapcsolódjon Toyota modelljéhez bárhonnan.

Az intelligens vezetőtér biztosítja a folyamatos kapcsolatot autója és okostelefonja között. A vezetés megkönnyítésére tervezett MyT alkalmazás a kapcsolódás új világát nyitja meg okostelefonján. Kövesse nyomon utazásait, ütemezze be a karbantartásokat, javítsa hibrid vezetési stílusát, vagy akár állítsa be távirányítással a légkondícionálót indulás előtt. Alakítsa át mindennapjait a Toyota Smart Connect+ segítségével.

Tér a növekedéshez

Az új Corolla Touring Sports ott ad teret, ahol szüksége van rá. Legyen szó extra helyről a családnak vagy variálhatóságról az aktív hétvégékhez, a mutatós Touring Sports kombi elegendő helyet és sokoldalúságot biztosít a mozgalmas élethez. Az állítható csomagtérpadlónak, a praktikus oldalzsebeknek és a könnyen lehajtható hátsó üléstámláknak köszönhetően minden elfér a tágas csomagtartóban. Ugyanolyan kényelmet biztosít a hátsó utasoknak, mint az elöl ülőknek. Ha tele van a keze, és szeretné kinyitni a csomagtartót, egyszerűen nyújtsa a lábát a hátsó lökhárító alá, és a kéz nélküli nyitást biztosító érzékelőknek köszönhetően a csomagtérajtó automatikusan kinyílik.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR‑modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn‑elemekkel különlegessé varázsolt GR SPORT kínálatot!

Versenyben a győzelemért

Megalkuvást nem tűrő erő

Nagyobb teljesítmény a hatékonyság csökkenése nélkül. Az ötödik generációs öntöltő hibrid technológiánk fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül. Az új, továbbfejlesztett 2,0 literes modell ráadásul még alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is biztosít.

Öröm vezetni

A Toyota hibrideket élvezet vezetni. Hihetetlenül kifinomultak és kiváló reakciókkal rendelkeznek – ráadásul amikor a városban vezet, élvezheti a tisztán elektromos üzemmód boldogító csendjét. Ezenkívül üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást, miközben ugyanolyan könnyen vezethetők, mint egy hagyományos autó. És mivel önmagukat képesek tölteni, soha nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni. Így nem meglepő, hogy a Toyota hibrideket több mint 12 millió vásárló választotta szerte a világon.

Fedezze fel a vezetés élményét

Minden GR SPORT modellt úttörő öntöltő hibrid rendszer hajt. Élvezze a vezetés izgalmát az 1,8 vagy 2,0 literes hibrid motorok egyikével, amelyek nagyobb teljesítményt és dinamizmust biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás és széndioxid-kibocsátás mellett. A Toyota TNGA platformja fantasztikus kezelhetőséget és alacsony súlypontot biztosít, ezzel is fokozva a vezetés élményét.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazások érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota Corolla Touring Sports megkapta a T-Mate rendszert, amely az Ön segítőkész partnere lesz a vezetés során. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a funkcióinak vezeték nélküli, over-the-air frissítésének lehetőségét.
 • Toyota Safety Sense A rendszer működésének és funkcióinak frissítése magában foglalja az akaratlan gyorsítás megakadályozása funkciót, amely közbelép, ha alacsony sebességnél véletlenül, hirtelen lenyomják a gázpedált. Az ütközés elkerülését segítő rendszer kanyarodásnál védi a közlekedőket, a vészhelyzeti kormányzási asszisztens pedig az érkező járművekre is reagál. Emellett a megújult Corolla képes a hosszirányú ütközések elkerülésére és szükség esetén a kanyarsebesség mérséklésére. A vezeték nélküli, OTA frissítések lehetővé teszik a funkciók folyamatos aktualizálását, valamint új megoldásokkal bővíthetik az autó repertoárját.
 • Vezetéstámogató rendszerek A holttérfigyelő rendszer figyelmezteti a vezetőt minden olyan járműre, amely esetleg nem látszik a külső tükrökben - ez különösen előzéskor hasznos. A Corolla Touring Sports vészhelyzeti E-call segélyhívóval és adaptív távfényszóró rendszerrel is fel van szerelve.
 • Parkolóasszisztens Ezenkívül a Corolla Touring Sports egyéb innovatív T-Mate parkolást segítő funkciókkal is fel van szerelve, mint például a biztonságos kiszállást segítő rendszer, a hátsó ülésfoglaltság-figyelmeztető és a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezéssel, hogy csak néhányat említsünk. Mindezek önbizalmat adnak és még nagyobb biztonságot nyújtanak vezetés közben Önnek és a többi közlekedőnek egyaránt.

Toyota Corolla Touring Sports galéria

Fedezze fel a Corolla kínálatot

Egy méret nem mindig felel meg mindenkinek. A Corolla Hybrid termékcsaládunk számos olyan funkciót tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a legjobban igazodhatnak az Ön egyéni kényelmi és praktikus igényeinek.

Értesítést kérek