1. Modellek
 2. GR86
Gyors linkek

Szívdobogtató teljesítmény

VÁLJON EGGYÉ AZ ÚTTAL

Bemutatkozik a vadonatúj GR86, az Ön belépője a GR lenyűgöző világába.

Egy autó, amely felülmúlja az elvárásokat

A GT86 legendásan élvezetes vezetési élményére építve az új, még erősebb GR86 igazi élményautó lett, amely azoknak készült, akik tudják és értik, hogy mitől különleges a vezetés. Ismerik azt a tiszta pillanatot, amikor az autó és az út eggyé válik. Élvezze a hamisítatlan vezetési élmény izgalmát!

A vezetés lenyűgöző élményének története

Bár a GT86-tól örökölt DNS-ét le sem tagadhatná, a vadonatúj GR86 gyökerei egészen az 1960-as évekig vezethetők vissza. A sportos megjelenéstől a versenysportig, a boxermotoroktól a súlycsökkentésig: új, hátsókerékhajtású, 2+2 üléses kupénkra ikonikus múltbéli sportautóink egész sora volt hatással.

Tiszta vezetési élmény

Váljon eggyé az úttal a számos teljesítménynövelő funkciónak köszönhetően. A GR86 a fokozott gázreakciót, valamint a megerősített sebességváltót és kuplungot egy kivételesen könnyű karosszériával és kategóriaelső aerodinamikával ötvözi, beleértve az első légbeömlőket, az oldalsó küszöb légterelőket és a Toyota motorsport-tapasztalataiból hasznot húzó, kacsafarkat mintázó hátsó szárnyat.
 • TELJESÍTMÉNY

  Valódi versenytechnika a közutakra

  Az új Toyota GR86 motorja továbbfejlesztett szívó- és kipufogórendszerrel rendelkezik a hajtás teljesítményének és reakcióinak fokozása érdekében. Mindemellett csökkentették a súrlódást a szerkezetben, ezzel nagyobb nyomatékot biztosítva minden sebességtartománynál. A 3400 fordulat/percnél produkált 250 Nm nyomaték egyedülálló vezetési élményt nyújt, amely közvetlenül a Toyota illusztris motorsport-örökségét viszi át a közútra. Ennek a szakértelemnek köszönhetően közvetlen, jó reakcióképességekkel rendelkező és dinamikus hajtást kapott az autó.

 • FORMÁK

  Kifejező megjelenés

  A GR86 lenyűgöző megjelenését a teljesítményre tervezték. A széles kiállás és az elegáns, aerodinamikus első légbeömlők és hűtőrács látványos sportos orrkialakítást eredményez. Az új, karcsú oldalsó légterelők segítik csökkenteni az oldaldőlést, míg a hátsó kerékjárati ívek toldatai és a hátsó légterelő biztosítja a stabilitást.

Felfüggesztés

A GR86 könnyebb, merevebb felfüggesztéssel rendelkezik, amely biztosítja a sportautókra jellemző könnyű kezelhetőséget és kiváló kormányreakciókat.

Teljesítményre tervezve

Fedezze fel a GR86 modellt igazán különlegessé tévő stíluselemeket