1. Modellek
  2. Toyota garancia
Gyors linkek

Corolla Sedan Active
Toyota garancia

4 ajtós sedan

Corolla Sedan - Active - 4 ajtós sedan
Hófehér (040)

Indulóár

1.202E7

Finanszírozás alapára

111 133 Ft/Hónap

Finanszírozási részletek

Alapmotor

1,8 Hybrid (140 LE)

Alap garancia

3 éves
Corolla Sedan - Active - 4 ajtós sedan

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

Országúti segélyszolgálat

Autóink úgy készültek, hogy sok éven át megbízható, problémamentes használatot biztosítsanak. Előfordulhat azonban, hogy segítségre van szüksége, legyen szó mechanikai meghibásodásról, balesetről vagy defektes abroncsról. Ügyfélszolgálatunk iránti elkötelezettségünk részeként minden új járművet 1 évre szóló Toyota Eurocare biztosítással látunk el, amely biztosítja, hogy késedelem nélkül és teljes nyugalomban használhassa újra autóját.

Javítások

Még a legóvatosabb vezetővel is történhetnek balesetek. Szerencsére legyen bármilyen nagy vagy éppen kicsi egy baleset, igénybe veheti a Toyota hivatalos szervizhálózatának biztonságát. Képzett kollégáink elkötelezettek amellett, hogy „kezdettől a végéig” javítási szolgáltatást nyújtsanak, amelynek célja, hogy visszaállítsa az Ön Toyota modelljének eredeti állapotát.

A Toyota képzett technikusai a legmagasabb Toyota (NCAP, BSI stb.) szabványok szerint javítják meg járművét. Ha alkatrészekre van szükség, mindig csak eredeti Toyota alkatrészeket szerelünk be minimum 12 hónapos garanciával, és amikor csak lehetséges, biztosítunk Önnek csereautót, amely segít, hogy ne essen ki a ritmusból.