1. Modellek
  2. Hibrid
Gyors linkek
  • HIBRID KIVÁLÓSÁG

    Az élvezetes, de mégis üzemanyag-takarékos Corolla Sedan a Toyota ötödik generációs hibrid hajtásláncával van felszerelve. A szinte hangtalan elektromos hajtás és a fáradhatatlan belső égésű erőforrás kombinációjával a Corolla Sedan képes önmagát tölteni, így nyugodt, problémamentes utazást biztosítva.

Kényelmes és magabiztos

Kényelmes hangolásával, magabiztosságot adó stabilitásával és kiváló irányíthatóságával a Corolla Sedan vezetése igazi öröm. Az autó erős alapjai kulcsfontosságúak a fokozott kifinomultsága és biztonsága, valamint a lenyűgöző menetdinamika szempontjából.

Többet ad kevesebből

A Toyota már régóta újragondolja a mobilitást, és új technológiákkal oldja meg a problémákat. Az új Corolla Sedan erőteljes és közvetlen hibrid hajtáslánca alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást biztosít.
  • Ötödik generációs öntöltő hibrid

    A Corolla Sedan a Toyota páratlan hibrid elektromos szakértelmének egyik eredménye. Az új teljesítményvezérlő egységgel és a könnyű, kompakt és nagy teljesítményű akkumulátorral a Corolla Sedan ötödik generációs hibrid rendszere a legmodernebb hajtáslánc a maga nemében.