1. Modellek
  2. Hibrid
Gyors linkek
  • Intelligens elektrifikáció

    Az új Corolla Hatchback a Toyota hibrid innovációinak és kiválóságának gazdag örökségére épít, hogy páratlan szórakozást és hatékonyságot biztosítson a vezetési élmények terén. A kiemelkedő kényelem érdekében öntöltő hajtáslánca a benzinmotor fáradhatatlan teljesítményét tiszta és erőteljes elektromos hajtással ötvözi egy alacsony károsanyag-kibocsátású, kompromisszummentes megoldásban.

Kényelmes és magabiztos

Az új Corolla Hatchback kifinomult és élvezetes vezethetőségével minden utazás során kézben tartja az irányítást, és kiemelkedő magabiztosságot ad a vezetőjének. A Corolla merev karosszéria-szerkezetének köszönhetően minden útfelületen kiemelkedő kényelmet biztosít.

Az irányítás izgalma

A mozgékony, kiváló reakciókkal rendelkező és semleges kanyarképességeket biztosító Corolla könnyű és közvetlen kormányzással, valamint finomhangolt első és hátsó felfüggesztéssel érkezik. Az eredmény egy intuitív kapcsolat az autó és a vezető között. Csak forgassa el a kormányt, és a Corolla azonnal és természetesen reagál a kiváló és biztonságos vezetési élmény érdekében.

Gondtalan elektromosság

A Corolla Hatchback ötödik generációs hibrid rendszere az eddigi legfejlettebb. Semmiben sem különbözik egy normál járműtől, kategóriaelső üzemanyag-hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást kínál anélkül, hogy a hatótávolság miatt kellene aggódnia. Tankoljon a szokásos módon, és mivel a Toyota hibridjei öntöltők, nem kell őket hálózathoz csatlakoztatni vagy tölteni.