1. Modellek
  2. Praktikum
Gyors linkek

AZ ÉLET MEGKÖNNYÍTÉSÉRE TERVEZVE

A Corolla Cross egy robosztus családi autó minden előnyét kínálja intuitív SUV testbe csomagolva - tökéletes társ a mindennapokra. A nagyobb fej- és lábtér mellett tágas csomagtartója kínál kiváló pakolhatóságot, köszönhetően a nagy terhelhetőségnek és a széles csomagtérnyílásnak.
  • Meglepő méretek A 60/40 arányban osztott, dönthető hátsó üléstámlák azonnal képesek helyet adni a bőröndöknek, kerékpároknak és minden másnak, amit magával szeretne vinni utazására.
  • Könnyen hozzáférhető A tágas hátsó ajtónyílásoknak köszönhetően megfáradt kis utasait könnyedén beviheti az ágyba – minden probléma nélkül.
  • Semmit ne hagyjon hátra A kényelmes rakodási magasság és a kivételes méretű csomagtér azt is jelenti, hogy a gyerekek edzésre hordásától kezdve a szeretteivel együtt töltött hétvégékig sohasem kell semmiről lemondania - minden kényelmesen elfér.

Dőljön hátra és pihenjen

A nagy hátsó ülések a méretes lábtérrel és a kényelmes fejtámlákkal lehetővé teszik, hogy minden utas – függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy – élvezze a pihentető utazást. Tökéletes a hosszú utakra.

Legyen mindig boldog az egész család

A Corolla Cross minden utast – függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy – szeretettel vár egy hívogató és kényelmes utastérben, amit mindenki kiélvezhet. A bőséges lábtér és fejtér mellett a lehajtható kartámaszok és a hátsó ülések szellőzőnyílásai minden fronton kényelmet kínálnak, rengeteg helyet biztosítva a filmezéshez, a videojátékozáshoz és még sok más tevékenységhez.

Világosodjon meg

A nagy panorámatető megtölti fénnyel az utasteret, és nagyobb térérzetet biztosít. A Corolla Cross melegséget árasztó utasterében mindenki otthon érezheti magát.