1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

Toyota bZ4X Comfort

D-SUV e-TNGA

Toyota bZ4X - Comfort - D-SUV e-TNGA
Indulóár
22 160 000 Ft
Finanszírozás alapára
Finanszírozási részletek
Toyota bZ4X - Comfort - D-SUV e-TNGA
Asztrálfekete (202)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Hatótáv

  Szabadság, bárhová is viszi az út.

  Élvezze a szabadságot, bárhová is viszi az út. A Toyota bZ4X akár több mint 500 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. Ez elegendő távolság jóformán bármilyen utazáshoz, így tökéletesen nyugodtan indulhat útnak. A legjobb pedig, hogy az utat zéró károsanyag-kibocsátással hagyja maga mögött.

 • Akkumulátor-hatékonyság

  Kibővített szavatossági programunk garantálja, hogy akkumulátora az eredeti kapacitásának 70 százalékát még akár 10 év vagy egymillió kilométer után is teljesíti*. *A garancia feltétele a Toyota szervizekben történő éves karbantartások elvégzése.

 • Minden terepen otthon.

  Fantasztikus összkerékhajtás az XMODE gomb megnyomásával. Válassza ki a terephez illő üzemmódot. Legyen magabiztos minden körülmények között, akár mély hóban és sárban (20 km/h alatt), vagy a Grip Control üzemmódal kőkemény terepen (10 km/h alatt) is.

 • A zéró kibocsátáson túl

  A Toyota küldetése a környezet megóvásával kapcsolatban nem áll meg a mérnöki tudás kihasználásánál. Nagy arányban újrahasznosítható TSOP anyagok és újrahasznosított filc segít abban, hogy a bZ4X több legyen pusztán zéró kibocsátásnál.

Teljes képernyős nézet Lezárás