1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

Aygo X DESIGN

5 ajtós crossover

Aygo X - DESIGN - 5 ajtós crossover
Indulóár
7 455 000 Ft
 • Automata sebességhatároló (ASL)
 • Intelligens Adaptív Sebességtartó automatika (IACC)
 • Jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA)
110 g/km
4.9 kg/100km
4X2
1,0 VVT-i 72 LE
72 LE
Aygo X - DESIGN - 5 ajtós crossover
Chilivörös fekete tetővel (2VH)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Formaterv

  A város legmenőbb crossovere

  Az Aygo X merész és összetéveszthetetlen formáival forrósítja fel a vérét. A kéttónusú karosszéria felerősíti a formák hatását, eredetiséget és játkos karaktert biztosít. A tekintetmágnesként működő LED fényszórók tökéletesen világítják meg az utat, míg a hátsó lámpatestek kialakítása őrzi a jellegzetes Aygo formát. A túlméretezett sárvédők alatt található letaglózó, 18" könnyűfém keréktárcsák szélesebb kiállást nyújtanak, miközben menő és magabiztos jelenlétet biztosítanak az utakon, tartson bármerre is.

 • Impulzusok vezérlik

  Az innovatív megoldásokkal letarolhatja a várost. Kiváló reakcióival és irányíthatóságával a Toyota Aygo X tökéletes a modern városi környezet leküzdéséhez – és nem csak ahhoz. Magasabb üléspozícióval aggodalmak nélkül élvezheti az emelt modellek előnyeit. Mindössze 3,7 méter hosszú és kategórialeső fordulókörrel rendelkezik, így az Aygo X amellett, hogy kompakt, jól manőverezhető és könnyű vele parkolni – még a zsúfolt belvárosi utcákban is. Az automata váltó azonnal idomul vezetési stílusához, finom váltásaival pedig egyszerűnek és élvezetesnek láttatja a városi közlekedést.

 • Meglepően tágas

  Kívül kompakt, belül tágas – az Aygo X tele van meglepetésekkel. Az akár 231 literes csomagtér a legnagyobb helyet kínálja kategóriájában, amivel hozzájárul az aktív életmódhoz. Élvezze az intelligens tervezést, ami megkönnyíti a pakolást, és helyet biztosít egy közepes méretű, valamint egy kézipoggyásznak is. Az Aygo X helyet kínál a mindennapokra, legyen szó városi használatról, vagy akár annál többről is.

 • Minden akadályt magabiztosan vesz

  Maradjon koncentrált és legyen biztonságban a városban. Az Aygo X egy sor fejlett biztonsági rendszerrel van felszerelve, melyek mindig magabiztosságot adnak Önnek útközben. A T-Mate más aktív vezetés- és parkolástámogató technológiákkal kombinálja a Toyota Safety Sense* rendszert, hogy minden pillanatban vigyázzon Önre. Suhanjon akár az autópályán, kanyarogjon a városban vagy ügyeskedjen parkolás közben, az Aygo X volánjánál mindig biztonságban van. * Minden esetben az alapfelszereltség része.

Teljes képernyős nézet Lezárás