Kérjük, töltse ki az összes *-gal jelölt mezőt

Maximum 1024 karakter. A további tartalmak törlődnek.

Adatvédelmi tájékoztató és hozzájárulási nyilatkozat

Az Ön fentiekben kért kifejezett hozzájárulása alapján a [Toyota Central Europe - Hungary Kft. (székhely: 2040 Budaörs Budapark Keleti 4.)] és a Toyota Motor Europe NV/SA („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brüsszel, Belgium, elkéri az Ön keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét, és megosztja ezeket az adatokat bizonyos Toyotához köthető felekkel (a fent leírtak szerint) bizonyos marketing üzenetek küldése és bizonyos felmérési tevékenységek végzése céljából, a fent leírtak szerint. Ön...

kiválaszthatja az általunk küldhető kommunikációs kategóriákat, és joga van ahhoz, hogy a fent kiválasztott kommunikációs kategóriák közül egy vagy több esetében bármikor visszavonja a hozzájárulását. A fenti szabályokat a Toyota általános adatvédelmi szabályzatával együtt kell értelmezni, amelyben a személyes adatok feldolgozásának általános módjai, beleértve az Önt megillető adatvédelmi jogokat (Önnek joga van továbbá az Önről tárolt személyes adatokhoz való hozzáféréshez, a helyesbítéshez, törléshez, adathordozhatósághoz és az adatkezelés korlátozásához való joghoz, a tiltakozáshoz való joghoz és az adatvédelmi hatóságnál történő panaszhoz való joghoz) le vannak írva, és amelyet Önnek el kell olvasnia és el kell fogadnia. Önnek joga van továbbá az Önről tárolt személyes adatokhoz való hozzáféréshez, a helyesbítéshez, törléshez, adathordozhatósághoz és a feldolgozás korlátozásához való joghoz, a tiltakozáshoz való joghoz és az adatvédelmi hatóságnál történő panasztételhez. Kérjük, látogasson el az alábbi linkre [https://www.toyota.hu/adatvedelem]. Szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy miután Ön megadta hozzájárulását, csak korlátozott számú (a fentiekben leírtak szerinti) Toyotához köthető fél fogja Önnek az Ön által kiválasztott marketing üzeneteket vagy felmérésekben való részvételre szóló meghívókat küldeni. Az Ön hozzájárulását nem használjuk fel arra, hogy spamet küldjünk Önnek, vagy bármilyen módon elárasszuk Önt a kommunikációval. Biztosítani fogjuk továbbá, hogy az Ön e tevékenység során gyűjtött személyes adatait összevonjuk azokkal a személyes adatokkal, amelyek más forrásokon keresztül már jogszerűen rendelkezésünkre állnak. Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy az Ön személyes adatait hozzáférhetővé tehetjük az Európai Gazdasági Térségen kívüli országokban lévő címzettek számára, akik segítséget nyújtanak nekünk az Ön személyes adatainak technikai feldolgozásában, de csak olyan mértékben, amilyen mértékben ez a segítségnyújtáshoz szükséges.

Adatvédelmi tájékoztató és hozzájárulási nyilatkozat

Az Ön fentiekben kért kifejezett hozzájárulása alapján a [Toyota Central Europe - Hungary Kft. (székhely: 2040 Budaörs Budapark Keleti 4.)] és a Toyota Motor Europe NV/SA („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brüsszel, Belgium, elkéri az Ön keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét, és megosztja ezeket az adatokat bizonyos Toyotához köthető felekkel (a fent leírtak szerint) bizonyos marketing üzenetek küldése és bizonyos felmérési tevékenységek végzése céljából, a fent leírtak szerint. Ön kiválaszthatja az általunk küldhető kommunikációs kategóriákat, és joga van ahhoz, hogy a fent kiválasztott kommunikációs kategóriák közül egy vagy több esetében bármikor visszavonja a hozzájárulását. A fenti szabályokat a Toyota általános adatvédelmi szabályzatával együtt kell értelmezni, amelyben a személyes adatok feldolgozásának általános módjai, beleértve az Önt megillető adatvédelmi jogokat (Önnek joga van továbbá az Önről tárolt személyes adatokhoz való hozzáféréshez, a helyesbítéshez, törléshez, adathordozhatósághoz és az adatkezelés korlátozásához való joghoz, a tiltakozáshoz való joghoz és az adatvédelmi hatóságnál történő panaszhoz való joghoz) le vannak írva, és amelyet Önnek el kell olvasnia és el kell fogadnia. Önnek joga van továbbá az Önről tárolt személyes adatokhoz való hozzáféréshez, a helyesbítéshez, törléshez, adathordozhatósághoz és a feldolgozás korlátozásához való joghoz, a tiltakozáshoz való joghoz és az adatvédelmi hatóságnál történő panasztételhez. Kérjük, látogasson el az alábbi linkre [https://www.toyota.hu/adatvedelem]. Szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy miután Ön megadta hozzájárulását, csak korlátozott számú (a fentiekben leírtak szerinti) Toyotához köthető fél fogja Önnek az Ön által kiválasztott marketing üzeneteket vagy felmérésekben való részvételre szóló meghívókat küldeni. Az Ön hozzájárulását nem használjuk fel arra, hogy spamet küldjünk Önnek, vagy bármilyen módon elárasszuk Önt a kommunikációval. Biztosítani fogjuk továbbá, hogy az Ön e tevékenység során gyűjtött személyes adatait összevonjuk azokkal a személyes adatokkal, amelyek más forrásokon keresztül már jogszerűen rendelkezésünkre állnak. Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy az Ön személyes adatait hozzáférhetővé tehetjük az Európai Gazdasági Térségen kívüli országokban lévő címzettek számára, akik segítséget nyújtanak nekünk az Ön személyes adatainak technikai feldolgozásában, de csak olyan mértékben, amilyen mértékben ez a segítségnyújtáshoz szükséges.

A *‑gal jelölt mezők kitöltése azért kötelező, hogy a kiválasztott márkakereskedő felvehesse Önnel a kapcsolatot.