1. Elektrifikált
  2. Töltés
  3. Toyota fali gyorstöltők
Gyors linkek

Toyota fali gyorstöltők

Hogy a legtöbbet hozhassa ki elektromos autójából

A Toyota stílusos gyorstöltőivel otthona kényelmében is kiaknázhatja plug-in hibrid (PHEV) vagy tisztán elektromos (EV) modellje képességeit. Mindegy, hogy kevesebb üzemanyag felhasználásával, tisztán az elektromotor erejével szeretne hosszabban autózni, vagy kevesebb időt akar elvesztegetni a nyilvános töltőállomásokon, kiváló minőségű gyorstöltőink kényelmes és költséghatékony megoldást kínálnak, hogy energiával töltse fel autóját és mindennapjait.

Csatlakoztassa, aztán dőljön hátra kényelmesen

A Toyota gyorstöltő egyszerű és hatékony módszer PHEV vagy EV modelljének otthoni feltöltésére. A garázsában vagy autófeljáróján telepíthető rendszerrel gyorsabban és megbízhatóbban végezheti el a töltést, mint egy szokványos konnektorról, így mindig nyugodt lehet, hogy autója teljesen feltöltve, indulásra készen várja Önt.

Több töltés, több öröm

A Toyota gyorstöltőnek köszönhetően Ön még teljesebben kiélvezheti PHEV vagy EV modelljének különleges vezetési élményét. A rendszeres újratöltéssel PHEV-je hosszabban haladhat csendes EV-üzemmódban, üzemanyagot takarítva meg és csökkentve a károsanyag-kibocsátást, az EV-modellek tulajdonosai pedig nap mint nap azzal a tudattal indulhatnak útnak, hogy hosszú időn át nem kell majd megállniuk egy kiegészítő töltésre.

Ön irányít

A Toyota gyorstöltőivel az Ön kezében van a döntés - most és a jövőben egyaránt. Ha az autóban vagy a MyT okostelefonos alkalmazásban átgondoltan állítja be a töltés ütemezését, akkor kihasználhatja a csúcsidőn kívüli olcsóbb áramtarifákat. És mivel ezek a készülékek az európai szabványnak megfelelő Type 2-es csatlakozókkal működnek, Ön még hosszú éveken át élvezheti a rugalmasan beállítható, relaxált feltöltés előnyeit.