1. Ajánlatok
  2. Corolla Sedan ajánlat

Corolla Sedan

MOST 6 490 000 FT
VAGY AKÁR 45 000 FT/HÓ

Corolla Sedan

Az ideális családi autó, ami egyaránt biztosítja az utasok biztonságát, kényelmét. A radaros ütközésmegelőző rendszer nem csak az autókat, hanem a gyalogosokat és a kerékpárosokat is felismeri, valamint automata fékezéssel támogatja a biztonságos vezetést.

A radaros tempomat hosszú utakon leveszi a vezető válláról a fáradságos vezetést. A tágas utastér a fiatal családok kedvence lehet, mivel az Isofix-es gyerekülést egyszerű behelyezni, a hátsó lábtér pedig felnőttek részére is ideális.

Zárt csomagtartóban a csomagok maximális vagyonbiztonságot élveznek. A négyajtós karosszéria csak látszatra klasszikus megjelenésű, az áramvonalas kialakítás a modern kupékat idézi. A 125 lóerős benzinmotor a hatfokozatú váltóval garantálja a gazdaságos autózást.

Corolla Sedan benzines már 6 490 000 Ft-ért vagy akár 45 000 Ft havidíjért érhető el.

MÁR
6 490 000 FT-TÓL
AKÁR
1 490 000 Ft
ÁRELŐNNYEL
THM*
7,9%
TÖRLESZTŐ RÉSZLET
45 000 FT/HÓTÓL
EASY Program 3+2 év Extracare garanciával
Bruttó ár: 6 490 000 Ft
Kezdő részlet: 2 718 000 Ft
Finanszírozott összeg: 3 772 000 Ft
Maradványérték: 2 271 500 Ft
Futamidő: 60 hónap
THM*: 7,9%
Törlesztő részlet: 45 000 Ft/hó

Főbb jellemzők

  • - Automata fékező rendszer, gyalogos és kerékpáros felismeréssel.*
  • - Intelligens adaptív radaros tempomat (IACC)
  • - Multimédia egység 8”-os érintőképernyővel
  • - AndroidAuto és Apple Carplay telefonos csatlakozások** és MyT
  • - E-call vészhelyzeti automata hívórendszer

* Gyalogosfelismerés éjjel‑nappal, kerékpáros felismerés nappal.

** AndroidAuto korlátozott elérhetőségű Magyarországon. Kérjük az elérhető szolgáltatokról érdeklődjön mobilszolgáltatójánál.

GALÉRIA

A kezdőár Corolla Sedan 1.5 benzines Active változatra vonatkozik.

Ajánlatunk 2022. március 9 -március 31. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes, a kijelölt, készleten lévő MY19 Corolla Sedan modellekre.

A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe - Hungary Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.  

A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.

*Ajánlatunk 2022. április 19 - május 31. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású (referencia kamatláb 1 hónapos BUBOR), maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű Toyota casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Toyota Easy Programban. A feltüntetett havi részlet alapja: Corolla Sedan 1.5 benzines Active - Bruttó kedvezményes ár: 6.490.000 Ft, Kezdő részlet: 2.718.000 Ft, Finanszírozott összeg: 3.772.000 Ft, Maradványérték (utolsó részlet): 2.271.500 Ft, Futamidő: 60 hónap, THM: 7,9%, havi lízingdíj: 45.000 Ft. Referencia THM: 7,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A +2 év kiterjesztett Extracare garancia minden magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként Toyota Easy finanszírozási szerződést kötő ügyfélnek jár díjmentesen. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.