1. A Toyota felfedezése
 2. A Toyota Európában
 3. Nemzeti marketing és értékesítési vállalatok (NMSC-k)
Gyors linkek

Nemzeti marketing és értékesítési vállalatok (NMSC-k)

A Toyotával való közös útjuk során NMSC-ink és márkakereskedőink támogatják ügyfeleinket.
Autóinkat és szolgáltatásainkat Európa-szerte értékesítjük, de az egyes országokban más és más módon forgalmazzuk őket és tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel. Nemzeti marketing- és értékesítési vállalataink és márkakereskedőink az egyes piacoknak megfelelő módon lépnek kapcsolatba az emberekkel.
 • NEMZETI MARKETING- ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLLALATOK

  Az Európát alkotó különböző országok gazdag sokszínűsége kihívást jelent minden olyan vállalat számára, amely ebben a régióban tevékenykedik. Nemzeti marketing- és értékesítési vállalatainknak (NMSC) figyelembe kell venniük a kultúra, a nyelv és az üzleti élet számos sajátosságát, miközben biztosítaniuk kell, hogy ügyfeleinknek következetesen magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. A 28 európai NMSC-nk nemzeti szinten számos feladatot lát el, beleértve a termék- és marketingstratégiát, a műszaki támogatást, az ügyfélkapcsolatokat, valamint a kiskereskedelmi hálózatunk fejlesztését és támogatását.

 • 28

  NMSC

 • 53

  Ország

 • >2400

  Toyota márkakereskedő

 • >360

  Lexus márkakereskedő

 • KITERJEDT MÁRKAKERESKEDŐI HÁLÓZAT

  2800 márkakereskedésünk a legtöbb ügyfelünk számára az első kapcsolódási pont. Ezek új és használt járművek és alkatrészek értékesítését, szervizelését, karbantartását és javítását végzik. A márkakereskedőinknél kihelyezett tanúsítvány bizonyítja, hogy az adott Toyota márkakereskedő megfelel mind a 86 szigorú, kötelező előírásnak. Ez azt mutatja, hogy elkötelezettek a következetesség és az átláthatóság iránt a Toyota ügyfeleinek folyamatos támogatása tekintetében. Az eredmény a teljes nyugalom: a tudat, hogy minden Toyota a legjobb bánásmódban részesül, összhangban a környezetvédelemmel kapcsolatos átfogó filozófiánkkal.


 • Magával ragadó márkakereskedői élmény az ügyfelek számára

  Márkakereskedőink kulcsfontosságú szerepet játszanak mobilitási vállalatunk jövőjében azáltal, hogy magával ragadó márkaélményt nyújtanak ügyfeleinknek. Az új márkakereskedői arculatnak megfelelően külön erre a célra kialakított területek mutatják be a termékek és szolgáltatások teljes skáláját, az új és használt Toyota járművektől, a Toyota Gazoo Racing termékeken, a bZ családba tartozó elektromos modelleken, az értékesítés utáni támogatáson és szervizelésen át a KINTO mobilitási szolgáltatásokig. Az ügyfélközpontban az ügyfelek digitálisan és a márkakereskedő szakértőin keresztül egyaránt kapcsolatba léphetnek a márkával. Az interaktív digitális érintkezési pontok személyre szabott élményt nyújtanak a vásárlóknak a helyszínen, lehetővé téve számukra, hogy felfedezzék mobilitási termékeinket.


 • Erős elkötelezettség az ökolábnyomunk csökkentése mellett

  A világ egyik vezető autógyártójaként rendkívül komolyan vesszük a környezetvédelemmel kapcsolatos felelősségünket. Márkakereskedőink osztoznak ebben a felelősségben. Például gondoskodnak arról, hogy a szennyvizet - amely a járművek szervizelése során a környezetszennyezés forrása - összegyűjtsék és kezeljék. Hasonló szabályok vonatkoznak az olajra, a festékre, az akkumulátorokra és a gumiabroncsokra is. A gépjárművek légkondicionáló rendszereit is visszanyerő/újrahasznosító berendezésekkel javítják, hogy a hűtőközegek ne károsítsák a környezetet, különösen az ózonréteget.


 • A képzett - és átképzett - technikusok

  Autóink csúcstechnológiát használnak. A velük való munka speciális készségeket igényel, amelyekkel a mi technikusaink rendelkeznek, mivel minden Toyota márkakereskedésben dolgozó szerviztechnikus a Toyota Akadémián végzett. Így magasan képzettek, és kívül-belül értenek a Toyota autókhoz. Emellett rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, hogy naprakészek maradjanak a legújabb modellekkel és fejlesztésekkel kapcsolatban. Mivel a Toyota autók szervizelésével és javításával töltik a munkaidejüket, nyugodtan kijelenthetjük, hogy senki sem ismeri úgy a Toyota autókat, mint egy Toyota szerviztechnikus!


 • Az elektromos hajtású járművek alapos szakmai ismerete

  Az elektromos hajtású járműveinkkel való munka különleges képességeket igényel. Technikusaink a jármű teljes rendszerét tesztelik, és írásos jelentést állítanak össze, amely minden olyan információt megad, amelyre az ügyfélnek szüksége van ahhoz, hogy megértse járműve állapotát. Ez az ideális módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden úgy működik, ahogyan kell, optimális teljesítményszinten. Érdekes módon az elektromos jármű állapotának ellenőrzése nem igényel koszos overallt, olajos kezeket és villáskulcsot! Ehelyett egy nagy teljesítményű számítógépet kell csatlakoztatni, amely a vizsgálatok nagy részét maga végzi el.


 • A biztonság iránti szenvedély

  Mielőtt a márkakereskedő az ügyfél kérésére bármilyen munkát elvégezne, az autó egy ingyenes állapotfelmérésen esik át . A cél az, hogy minden Toyota jármű a legmagasabb műszaki és biztonsági színvonalon teljesítsen. Az ellenőrzés befejezése után az ügyfél írásos jelentést és magyarázatot kap, amely kitér a szélvédő, az ablaktörlő lapátok és a mechanizmus, a padlószőnyegek, a gumiabroncsok, a karosszéria és a lámpák állapotára.


 • A vágy, hogy már elsőre tökéletes munkát végezzünk

  A Toyota hisz abban, hogy minden problémát elsőre orvosolni kell. Ez nem feltétlenül a dolgok egyszerű módja, legalábbis rövid távon nem. De a Toyotánál nincs helye a rövid távú gondolkodásnak. Ha probléma merül fel egy Toyota járművel, a végére akarunk járni a dolognak. Ez azt jelenti, hogy minden hibát alaposan ki kell vizsgálnunk, hogy megértsük a problémát és megtaláljuk a helyes megoldást. Nem érdekelnek minket a gyors megoldások, amelyek nem tartanak sokáig. Ehelyett hosszú távú megoldást találunk, hogy minden ügyfelünk magabiztosan, hibamentesen élvezhesse autóját.

 • KIZÁRÓLAG EREDETI TOYOTA ALKATRÉSZEK HASZNÁLATA

  Ha a vizsgálat során kiderül, hogy az autónak cserealkatrészekre van szüksége - például a kötelező műszaki vizsga teljesítéséhez -, akkor a Toyota márkakereskedő kizárólag eredeti Toyota alkatrészeket használ. Más szóval, nem kötnek kompromisszumot a minőség vagy a tartósság terén. Az ügyfelek tehát nyugodtan pihenhetnek, hiszen tudják, hogy a felhasznált alkatrészeket kifejezetten az ő Toyotájukhoz tervezték és gyártották.