Toyota Yaris Toyota Yaris

10 érv, hogy miért válassza

a Yarist!

Toyota Yaris Toyota Yaris

A Toyota a világ legjobb márkája

Több mint
10000000
autó

A Toyota a világ második legnagyobb autógyártója. A 2014-es és a 2015-ös év egyaránt rekordot döntött, hiszen mindkét esztendőben 10 millió Toyota talált gazdára.

11000000
hybrid


A Prius megjelenése óta 11 millió Toyota-hybrid kelt el.

7080
szabadalom


2010 és 2015 között a vállalat több mint 1.400 szabadalmat jegyzett be az innovatív, automatizált vezetéssel kapcsolatos technológiák területén, és 5.680 szabadalmat a hidrogén üzemanyagcellákkal kapcsolatban.

Toyota Yaris Toyota Yaris

Megbízhatóság

A TÜV független minőségbiztosítási intézet felmérést készített a használt autók megbízhatóságáról. A Toyota Yaris minden korcsoportban első helyezett lett, vagyis verhetetlennek bizonyult a kisautók szegmensében.


Hely Márka Modell Rangsor szerinti helye
1. Toyota Yaris 21.
2. VW Polo 24.
3. Ford Fiesta 63.
4. Škoda Fabia 70.
5. Opel Corsa 81.
6. Renault Clio 117.
Toyota Yaris Toyota Yaris

Modern formavilág

Az új Toyota Yaris látványosan, innovatív stílusban formálja át a városi autók dizájnját. A karosszéria merész vonalvezetése főleg akkor szembeötlő, ha szemből tekintünk az autóra. Az új, széles hűtőrács, az alapfelszereltségként nappali menetfénnyel kihangsúlyozott fényszórók, az oldalablakok letisztult vonalai és a szépen megformált hátsó lámpatestek révén a Yaris azonnal kitűnik a szürke tömegből.

Toyota Yaris

Biztonság és technológia

Számos modern megoldás emeli még magasabb szintre az új Toyota Yaris biztonságát és kényelmét: jó példa erre az ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA), az automatikus távolságifény-vezérlés (AHB), a blokkolásgátló fékrendszer (ABS) elektronikus fékerőelosztóval (EBD), valamint a Toyota Touch 2 rendszer 7 colos érintőképernyővel és opcióként telepíthető navigációval.

(PCS)<br>Ütközés előtti rendszer(PCS)
Ütközés előtti rendszer

(LDA)<br>Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányrásegitéssel(LDA)
Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányrásegitéssel

(AHB)<br>Automatikus távolságifény-vezérlés(AHB)
Automatikus távolságifény-vezérlés

(ABS)<br>blokkolásgátló fékrendszer(ABS)
blokkolásgátló fékrendszer

(EBD)<br>Elektronikus fékerőelosztó(EBD)
Elektronikus fékerőelosztó

Toyota Touch 2
7 colos érintőképernyővel és navigációs rendszer beépítésére lehetőséggel.

Toyota Yaris Toyota Yaris

Háromféle hajtáslánc

A meghajtás tekintetében a Toyota Yaris páratlanul sokféle lehetőséget kínál. A dinamikus és üzemanyag-takarékos benzin- és dízelmotorok mellett a Yaris a forradalmian újszerű hybrid hajtással is megrendelhető, amely csendes és emissziómentes autózást kínál.

Toyota Yaris Toyota Yaris

Hybrid

Az E-CVT sebességváltónak köszönhetően a hybrid technológia páratlan üzemanyag-takarékossággal és kényelemmel működik. A Yaris a városi forgalomban is takarékos, hiszen fogyasztása még itt is csupán 3,1 l/100 km. A hybrid hajtás halkan és károsanyag-kibocsátás nélkül is képes mozgatni az autót, az akkumulátorra adott 10 éves garancia pedig jól érzékelteti a technológia megbízhatóságát.

Toyota Yaris Toyota Yaris

A tökéletes városi autó

4 méternél rövidebb karosszériájával, tágas, 286 literes csomagterével és mindössze 4,7 méter sugarú fordulókörével a Yaris tökéletes társ a nagyvárosban. És akkor még nem szóltunk a multifunkciós, hétfokozatú Multidrive S sebességváltóról, amely a hagyományos automata váltó kényelmét a manuális sebességváltók hatékonyságával ötvözi.

Toyota Yaris Toyota Yaris

3 év garancia és Toyota Eurocare

A 3 évig érvényes Toyota Eurocare országúti assistance-program 44 európai országban áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Egy baleset vagy meghibásodás esetén a Toyota Eurocare gondoskodik az autó megjavításáról, és ha ez egy napnál tovább tart, megszervezi a hazajutást, vagy csereautót biztosít.

Toyota Yaris Toyota Yaris

Kiváló értéktartás

A Toyota mindig is a legmegbízhatóbb márkának számított. Éppen ezért autóink kiválóan tartják értéküket, és még sok év elteltével is magas áron értékesíthetők.

Yaris 1.33 Active Comfort (99 LE) EU6 6M/T 50,1 %
Corsa 1.4 Enjoy (90 LE) 5M/T 49,2 %
Polo 1.2 TSI BMT Comfortline (90 LE) 5M/T 47,9 %
Fiesta 1.25 Titanium (82 LE) 6M/T 45,8 %

A Toyota Yaris és más autómárkák viszonteladási árai - a szegmens értékei 3 év után, 120.000 km megtett távolságnál. Forrás: Eurotax Forecast, 2016. Június

Toyota Yaris Toyota Yaris

Vonzó finanszírozás

A Toyota azon kevés autógyártók egyike, amelyeknek saját bankjuk van. A Toyota Bank biztonságot és különösen versenyképes finanszírozási ajánlatokat kínál Önnek, ha új autót vásárol. Számos figyelemre méltó konstrukció közül választhatja ki azt, amelyik a leginkább megfelel az Ön pénzügyi lehetőségeinek.

Cégnek

Logo - Toyota Leasing Plus

Logo - Toyota Business Plus

Önnek

Logo - Toyota Ertekor