1. Modellek
  2. Aygo X Undercover
  3. Jun Takahashi

UNDERCOVER átalakulás

A kultikus UNDERCOVER márka mögött álló japán divattervező, Jun Takahashi a Toyotának adott exkluzív interjúban a limitált Aygo X modellről beszél.

A JÁRDA ÉS A KIFUTÓ TALÁLKOZÁSA

A Toyota számára egy izgalmas, új irányvonalat jelöl a Jun Takahashi divattervezővel való közös munka, hiszen egyedülálló karrierje a tokiói szubkultúrán és a párizsi divathéten átívelve tökéletesen illik egy ilyen autós együttműködéshez.

Kontrasztos átfedések

Első autóipari projektjétől kezdve egészen a váratlan hasonlóságokig, amelyeket a Toyota és az UNDERCOVER között fedezett fel, tudjon meg többet arról, mi történt ebben az egyedülálló projektben.

Interjú

„A városképek olyan színeket ihlettek, amelyek jellemzőek az UNDERCOVER-re, beleolvadnak a mindennapi életbe, de megkérdőjelezik a konvenciót, ha a felszín alá nézünk, és úgy gondolom, hogy van egy olyan dizájnunk, amely még mindig nagyon UNDERCOVER, miközben harmóniában dolgozik a várossal.” 

„Ez volt az első alkalom, hogy egy autón dolgozhattam, és mivel a Toyota egy ilyen tekintélyes és innovatív japán márka, mély érzelmi jelentéssel és jelentőséggel bírt.” 

„Mind az anyagok, mind a színek alkalmazása teljesen eltér a ruházati együttműködésektől. Minden nap vezetem a saját autómat, és felismerem a színek jelentőségét."

Üdvözöljük Párizs, Tokióban

Fedezze fel Párizs, Tokiót, a világot, amelyet az Aygo X by UNDERCOVER Jun Takahashi ihletett a zenész Lu, a modell Ali Honcharuk és a költő Wilson Oryema társaságában.
Tudjon meg többet!