YARIS GRMN

Korlátozott darabszám

A Rally Világbajnokságon szerzett tapasztalatai alapján a Toyota megépítette meg lenyűgöző izomautóját. Versenygépünk utcai változata nemcsak magával ragadó teljesítménye, hanem erőt sugalló formaterve miatt is egyedülálló. Aki szereti, ha a gázfröccsöt adrenalinfröccs követi, ne hagyja ki a Toyota YARIS GRMN bemutatóját!

/

Erő. Teljesítmény. Precizitás


A 210 lóerős, kompresszoros, 1,8 literes benzinmotor 6,7 másodperc alatt gyorsítja az autót 100 km/órás tempóra. Torsen részlegesen önzáró differenciálmű, precíz futómű, Sachs lengéscsillapítók, 17 colos BBS keréktárcsák, négydugattyús féknyergek – itt minden megoldás azt szolgálja, hogy Ön tökéletesen kiaknázhassa az autó tudását. A Yaris GRMN pontosan úgy megy, ahogy kinéz.

Gyönyörködjön el a részletekben, és pillantson be az utastérbe is, ahol a GT86 modellből már ismert, kiváló oldaltartású Boshoku sportülés, sportos műszeregyüttes, alumínium pedálsor és kisméretű kormánykerék várja Önt!


A megformált erő


Ahogy a rallyautók, úgy a Yaris GRMN is az erő és a precizitás felvillanyozó kombinációját kínálja, hogy Ön mindig azt érezze: a mezőny élén autózik.

Toyota Yaris GRMN

Korlátozott darabszám

A különleges Gazoo Racing Masters of Nürburgring, azaz GRMN modellváltozatok sokáig csak Japánban voltak kaphatók. A Toyota Yaris izomautó-kivitele az első modell az európai piacon, amely megkapta a ‘GRMN-kezelést’. A Toyota olyan autót alkotott, amely méltó módon idézi fel a márka WRC-diadalait. Az új Yaris GRMN csak korlátozott darabszámban lesz kapható.

Iratkozzon fel most

/
E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT