A győzelem csak a kezdet

A hihetetlen Le Mans-i győzelmi sorozat után a TS050 Hybrid átengedi a terepet utódjának. A legendás versenygép rengeteg rekordot állított fel, megfutva többek közt minden idők leggyorsabb Le Mans-i köridejét is. Nem lesz hát könnyű dolga az új 2021-es versenyautónak, amit már az új Hypercar szabályrendszernek megfelelően terveztek, és ami a jelenleg fejlesztés alatt álló GR Super Sport országúti modellre épül.

Még több izgalom, még több kihívás, még több élvezet! Hibrid technológiánkat újra meg újra átformáljuk, hogy egyre tökéletesebbé váljon.

Mert mindig a legkeményebb kihívások visznek minket előbbre.

A legfrissebb hírek, videók és események

A HIBRID KITARTÓ EREJE
A TS050 HYBRID által hagyott űrt a várva várt 2021-es versenygép, a vadonatúj GR010 HYBRID töltötte be.

EGY ÚJ HYBRID HYPERCAR KORSZAK KEZDETE

A vadonatúj GR010 HYBRID Hypercar megjelenése a hosszútávú versenyzés egy új, izgalmas korszakának nyitányát jelzi.

/
Erőforrás:3,5 literes, közvetlen befecskendezéses, ikerturbós, V6 elrendezésű benzinmotor
/
Hibrid rendszer: Összkerékhajtású, kifejezetten versenyzésre készült hibrid hajtáslánc
/
Hibrid rendszer:680 lóerős (500 kW) összteljesítmény
/
Akkumulátor: Nagy teljesítményű Toyota lítiumion akkumulátor
Miért éppen a hibrid?
Ismerje meg a csapatot!

Soknemzetiségű csapatunk tagjai a világ különböző versenypályáin gyűjtöttek tapasztalatot. A 2018-19-es WEC-évadban a kétszeres Formula 1 világbajnok, Fernando Alonso is csatlakozott hozzánk, hogy régi álmát valóra váltva rajthoz állhasson Le Mans-ban.

/
Autó: #7

Pilóta: Mike Conway
Születési hely: Egyesült Királyság 
Legjobb eredményei: Győzelem Monacóban, Macauban és Long Beachen, győzelem a 2019-2020-as FIA Hosszútávú Világbajnokságon.

/
Autó #8

Pilóta: Sébastien Buemi
Születési hely: Svájc
Legjobb eredményei:  Győzelem a 2014-es és a 2019-2020-as FIA Hosszútávú Világbajnokságon, győzelem a Le Mans-i 24 órás futamon 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban.

/
Autó: #7

Pilóta: Kamui Kobayashi
Születési hely: Japán
Legjobb eredményei:  F1 dobogós helyezett, a Le Mans történetének leggyorsabb köre és a pole pozíció megszerzése Le Mans-ban 2017-ben, győzelem a 2019-2020-as FIA Hosszútávú Világbajnokságon.

/
Autó: #8

Pilóta: Kazuki Nakajima
Születési hely: Japán
Legjobb eredményei: Győzelem a 2014-es és a 2019-2020-as FIA Hosszútávú Világbajnokságon, győzelem a Le Mans-i 24 órás futamon 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban.

/
Autó #7

Pilóta: José María López
Születési hely: Argentína 
Legjobb eredményei: Győzelem a 2014-es, a 2015-ös és a 2016-os Túraautó VIlágbajnokságon, győzelem a 2019-2020-as FIA Hosszútávú Világbajnokságon

/
Autó: #8

Pilóta: Brendon Hartley
Születési hely: Új-Zéland
Best achievement: Győzelem a 2017-es és a 2019-2020-as FIA Hosszútávú Világbajnokságon, győzelem a Le Mans-i 24 órás futamon 2017-ben és 2020-ban.

Mike Conway története

A TOYOTA GAZOO Racing pilótája, Mike Conway arról mesél nekünk, hogy az áldozatos munka, az időnkénti kudarc és a versenyzés iránti szenvedély már a kezdetektől meghatározta pályáját.

“Minden erőmmel arra törekszem,
hogy a következő 100 évben gyártott autók
is igazi élvezetet jelentsenek”
Akio Toyoda, 2018

A versenypálya tanulságai az országutakon

Rengeteget tanulunk a határok feszegetéséből. A WEC versenysorozat az energia visszanyerésétől kezdve az akkumulátorok hűtésén át a méretcsökkentésig rengeteg téren segített utcai hibrid autóink tökéletesítésében.

/

A GR SPORT PALETTA
A TOYOTA GAZOO Racing ihlette, letisztult kínálat dinamikus stílussal dobja fel a hétköznapokat. Minden egyes modell gondos tervezéssel született, hogy sportos külső és belső megjelenésével és prémium funkcióival igazán dinamikus kisugárzású legyen.

TOYOTA GAZOO Racing

WRC Global

WEC (TOYOTA MOTORSPORT GmbH)

Tudjon meg többet a TOYOTA GAZOO Racing csapatról

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team immár a harmadik hazai győzelmét ünnepelhette a Finn Rallyn A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team immár a harmadik hazai győzelmét ünnepelhette a Finn Rallyn Tudjon meg többet!  A Toyota megállíthatatlan: sorozatban az ötödik diadalát aratva az Észt Rallyt is behúzta a japán istálló A Toyota megállíthatatlan: sorozatban az ötödik diadalát aratva az Észt Rallyt is behúzta a japán istálló Tudjon meg többet  A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege Tudjon meg többet Rovanperä, a repülő finn a Toyota Yaris WRC-vel átvette a vezetést a világbajnoki mezőnyben Rovanperä, a repülő finn a Toyota Yaris WRC-vel átvette a vezetést a világbajnoki mezőnyben Tudjon meg többet