Versenyautós gének

A versenypályán megszerzett tudás

Az új Toyota Supra a TOYOTA GAZOO Racingnél készül, ahol nagy előnyt jelent a versenysportban szerzett tapasztalat. Így született meg ez a hamisítatlan sportkocsi, amely ugyanúgy elemében van a versenypályán, mint a mindennapok során az országúton.

GR Supra Racing tanulmányautó

A 2018-as Genfi Autószalonon bemutatott orrmotoros, hátsókerékhajtású GR Supra Racing tanulmányautó fejlett, könnyű konstrukciója és motorsport-stílusú utastere tökéletesen testesíti meg a vezetés élvezetére összpontosító filozófiát.

Versenykész

Legyen szó akár a Hosszútávú Világbajnokságról (WEC), a Rally Világbajnokságról (WRC) vagy a Nürburgring 24 órás futamról, a TOYOTA GAZOO Racing neve ott szerepel az esélyes csapatok között. A világ legnevesebb autóversenyeinek kemény világa kiváló alkalmat kínál embereink, új technológiáink - és ezek eredményeképpen még jobb autóink - fejlesztéséhez.

Az új Toyota GR Supra tökéletes alap az autóversenyzéshez. A Supra Racing tanulmányautó kifejlesztése során olyan kihívásokkal nézhettünk szembe, amelyek egy országúti modell esetében szóba sem kerülnek. A megbízhatóság tökéletesítésével és a teljesítmény utolsó ezrelékeinek finomhangolásával csapatunk elérheti legnagyobb célját: a győzelmet.