A Toyota Biztonság világa

Velünk biztonságban van

Az élet egy hosszú, kiszámíthatatlan és csodálatos utazás - és a Toyota azt szeretné, ha Ön teljes biztonságban élné meg e szép utazás újabb meg újabb kalandjait. Az autógyártásban szerzett több évtizedes tapasztalatunk és kiterjedt kutatásaink eredményeképpen minden új Toyota tökéletesen működik, és készségesen segít, amikor szükséges - sőt még olyankor is, amikor Ön nem is gondolná, hogy szükséges.

Megelőzni a bajt

Vezetés közben három ösztönös képességünkre támaszkodunk: a felismerésre, a döntésre és az irányításra. Az új Toyoták azzal egészítik ki e képességeinket, hogy segítenek minél kisebb mértékűre csökkenteni a balesetveszélyt. Ezek az 'aktív' rendszerek (például az ABS, a vészfékrásegítés, a kipörgésgátló vagy a Toyota Safety Sense) képezik mostanában a Toyotánál végzett biztonsági fejlesztéseink nagy részét, hiszen legfőbb célunk a közlekedési balesetek elhárítása és a biztonságos autózás körülményeinek megteremtése - mindenki számára.

/
Toyota Safety Sense

Hogy Ön mindig biztonságban és nyugodtan autózhasson, kifejlesztettük a Toyota Safety Sense csomagot, ami számos új aktív biztonsági rendszerével segít, hogy Ön és utasai elkerüljék a bajt : kis sebességgel autózva a Toyota Safety Sense képes teljesen megelőzni az ütközéseket, nagyobb sebesség mellett pedig mérsékli az ütközés súlyosságát.
 

/
/
Mindenre felkészülünk

Annak érdekében, hogy folyamatosan tökéletesíthessük az ütközés erejét elnyelő karosszériaszerkezeteket, a biztonsági utascellákat, a biztonsági öveket és az ostorcsapás-jellegű sérüléseket mérséklő üléseket, az aktuális baleseti adatokból rekonstruáljuk és részletesen kielemezzük az ütközéseket. Az a célunk, hogy megteremtsünk a lehető legmagasabb szintű biztonságot, ami nemcsak eléri, hanem túl is szárnyalja a nemzetközi előírásokat és elvárásokat.

Tanácsok az autó használatához

Hatalmas elismerés számunkra, hogy a világ legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb autóinak gyártói közt tartanak minket számon; ez már csak azért is figyelemre méltó teljesítmény, mivel évente mintegy 10 millió autót készítünk. Hogy Ön sokáig élvezhesse autója teljesítményét, sőt még kényelmesebbé varázsolhassa járművét, összeállítottuk egy útmutató-sorozatot "Tanácsok az autó biztonságos használatához" címmel. Reméljük, hogy kiadványainkat hasznosnak találja majd.

Tudjon meg többet!

/
 

FIGYELEM: a Toyota Safety Sense rendszer képes segítséget nyújtani a veszélyhelyzetek elkerülésében, de a biztonságos vezetés és a döntések meghozása a vezető felelőssége marad. A Toyota Safety Sense rendszer kiegészítő biztonsági berendezés, amely nem helyettesíti az autóvezető cselekedetét és szándékát.

A Toyota Motor Europe NV/SA ('TME') legjobb képességei szerint, 'jelen formájában' bocsátja rendelkezésre a 'Toyota Safety Sense' (a 'honlap') információit. A TME nem vállal felelősséget a jelen honlappal, annak tartalmával, vagy a biztosított információk, illetve esetleges illusztrációk pontosságával kapcsolatban (nem kizárólagosan beleértve a bemutatott járművek színét). A TME minden, ilyetén pontatlanságokból vagy hibákból eredő felelősséget kifejezetten és a jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben elhárít.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Toyota Safety Sense elérhetősége az adott modelltől és felszereltségi szinttől (az itt bemutatott járművek egy része tartalmazhat az alapfelszerelésen túlmenő felszereltségi tételeket - a részletekért, kérjük, forduljon a műszaki és felszereltségi dokumentációhoz) és országtól függően változhat (minden idevágó információt beszerezhet hivatalos Toyota márkakereskedőjétől).

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT