TOYOTA C-HR RACING
A világ legkeményebb futama

A GAZOO Racing 2017-ben állt először rajthoz a Nürburgring 24 órás versenyen. A ’világ legkeményebb futamaként’ ismert versenyen gyári és privát csapatok vágnak neki a Zöld Pokolként is emlegetett 25 kilométeres aszfaltsávnak, hogy kiderüljön, ki képes megfelelni e hatalmas kihívásnak.

/

Idén a TOYOTA GAZOO Racing három autóval nevezett be a futamra: a Toyota C-HR Racing, a Lexus RC és a Lexus RC F modellekkel. A nemsokára már kapható Toyota C-HR versenyautó-változata, a Toyota C-HR Racing kormánya mögött négy pilóta váltotta egymást. 24 órányi, embert és gépet próbáló küzdelem után a csapat 84. helyen zárta a versenyt, és az autó harmadikként végzett a saját kategóriájában.

 
/

Amellett, hogy felbecsülhetetlen értékű visszajelzést kínál a mindenkori modellfejlesztésekhez, a versenyzés a Toyota munkatársait is egyre jobbá formálja. Az üzemeinkben dolgozó mérnököket és szerelőket minden évben bevonjuk az aktuális versenyautók fejlesztésébe – sőt a versenyprogramba is –, hogy értékes tapasztalatokat szerezzenek, amit aztán megosztanak munkatársaikkal is, és e tudást a sorozatgyártású modellek tervezésében és gyártásában kamatoztatják.

A rallyból a mindennapokba - ismerje meg a Toyota útját!

A Toyota Yaris Cross lett a 2022-es Világ Városi Autója A Toyota Yaris Cross lett a 2022-es Világ Városi Autója Tudjon meg többet! Májusban ismét e-motorsport bajnokságot indít a TOYOTA GAZOO Racing Májusban ismét e-motorsport bajnokságot indít a TOYOTA GAZOO Racing Tudjon meg többet Elképesztő győzelem a Horvát Rallyn Elképesztő győzelem a Horvát Rallyn Tudjon meg többet Forradalmasíthatja a hidrogén széleskörű felhasználását a Toyota által fejlesztett tároló modul Forradalmasíthatja a hidrogén széleskörű felhasználását a Toyota által fejlesztett tároló modul Tudjon meg többet