GR Supra Racing Concept
Toyota GR Supra tanulmány versenyautó

A legendás Supra szellemisége újra él: a GR Supra versenyautó-tanulmány világosan jelzi, hogy a Toyota visszatérni készül az ünnepelt sportkocsival. A kompakt méretű, letisztult és hatásos megjelenésű tanulmányautó egy olyan modell lehetőségét körvonalazza, amely versenypályán és közúton egyaránt lenyűgöző teljesítményre képes.

Toyota GR Supra Racing Concept

A jól bevált megoldások, vagyis a klasszikus orrmotoros, hátsókerékhajtású hajtáslánc és a formás Grand Tourer karosszéria most modern értelmezésben születnek újjá. Az eredeti Supra még ma, 16 évvel a gyártás után is valóságos ikonnak számít a sportkocsirajongók számára.

Toyota GR Supra Racing Concept

A nemrégiben bemutatott GR Supra versenyautó-tanulmány számos pontján találkozunk nagy szilárdságú, de kis tömegű kompozit anyaggal: ebből készültek az első és hátsó lökhárítók, az első légterelő és a hátsó diffúzor, az oldalsó kötények, a külső tükörházak és a hátsó szárny.

Az utastér teljes egészében motorsportos irányultságú, a versenyautó-műszerfaltól kezdve az OMP vezetőülésig és biztonsági övig. Szintén az OMP szállította a verseny-kormányoszlopra szerelt, váltófülekkel ellátott, gyorsrögzítős kormánykereket. A kétajtós karosszéria tökéletesen testesíti meg a Toyota "élvezetes vezethetőség" filozófiáját.

A versenypálya legfrissebb újdonságai

A GR Yarisnál versenyközelibb közúti WRC autó ma nem létezik A GR Yarisnál versenyközelibb közúti WRC autó ma nem létezik Tudjon meg többet Elképesztően sűrű a TOYOTA GAZOO Racing idei versenynaptára Elképesztően sűrű a TOYOTA GAZOO Racing idei versenynaptára Tudjon meg többet Megvan a Toyota Gazoo Racing Megvan a Toyota Gazoo Racing ötödik szakaszgyőzelme a Dakaron A Toyota rally múltja is bemutatkozik a WRC 9 számítógépes játékban A Toyota rally múltja is bemutatkozik a WRC 9 számítógépes játékban Tudjon meg többet