A vadonatúj Yaris

Miért állna le, ha ennyi energiája van?

Idén nyáron felgördül a függöny, leleplezve a nagy várakozással övezett újdonságunkat: a vadonatúj Yaris-t.
Kiaknázva több mint 20 évnyi tapasztalatunkat a hibridek terén, illetve mindazt a minőséget és innovációt, ami immár összeforrt a Yaris nevével, a stílusos, dinamikus és tökéletesen arányos 4. generációs Yaris készen áll arra, hogy új energiával töltse fel az autózást.

2020 nyarán kitárul a vadonatúj Yaris ajtaja. Ne maradjon le róla!

Miért ne lehetne élvezetes?


Továbbfejlesztett, minden eddiginél készségesebb, hatékonyabb és kifinomultabb öntöltő hibrid rendszerével, valamint fürgeségével, kezes viselkedésével és precíz irányíthatóságával a vadonatúj Yaris csak úgy duzzad az energiától.

 

Miért ne mutathatna jól?


Szemet gyönyörködtető arányok és sportos megjelenés: a vadonatúj Yaris álló helyzetben vonzó látvány, hanem a forgalomban is vezetve, miközben magabiztosan navigál a nagyvárosi forgatagban. Tágas utastere az innovatív tervezés és a fejlett technológia tökéletes megtestesülése, hogy a vezető szinte eggyé váljon autójával és az úttal.

 

Miért ne maradhatna kapcsolatban?


Kisautó még sosem kínált ilyen intelligens biztonsági rendszereket és olyan prémium megoldásokat, mint a 10 colos szélvédőre vetített információs kijelző (Head-Up Display). A vadonatúj Yaris zsúfolva van olyan technológiákkal, amelyeket arra terveztünk, hogy kellemesebb autózással, nagyobb biztonsággal és fejlettebb konnektivitással tegyék kellemesebbé az Ön mindennapjait.

 

Miért ne lehetne teljes?


A hibridek piacvezetőjeként olyan öntöltő hibrid technológiát építettünk a vadonatúj Yaris-ba, amit már több mint 20 éve folyamatosan tökéletesítünk. Napjainkban mintegy 13 millió Toyota hibrid autó fut a világ útjain, és ez az innovatív, hatékony és élvezetesen vezethető hibrid technológia ma már igazán széles modellpalettán jelenik meg, ahol mindenki megtalálja az életstílusához legjobban illő autót.