Toyota plug-in hibrid

Utazzon még többet tisztán elektromosan

Plug-in hibrid modelljeink a hibridjeinkből már ismert előnyöket nagyobb teljesítménnyel és hosszabb elektromos hatótávolsággal kínálják. Otthoni áramforrást, vagy akár egy nyilvános töltőt használva akár 75 kilométert is képesek megtenni kizárólag elektromos meghajtással, károsanyag-kibocsátás és üzemanyag felhasználás nélkül. A hosszabb utak során pedig zökkenőmentesen képesek átállni normál, benzin-elektromos hibrid meghajtásra, ezzel teljes nyugalmat kínálva az egész úton.

A két világ legjavát nyújtja

A RAV4 Plug-in Hybrid negyedik generációs hibrid technológiája és nagy kapacitású akkumulátora által biztosított kettős hajtás lehetővé teszi, hogy mindkét világ legjavát élvezhesse: a dinamikus teljesítményt és az elektromos járművek kiemelkedő hatékonyságát, beleértve a kategóriájában legalacsonyabb széndioxid-kibocsátást és üzemanyag-fogyasztást, valamint a legnagyobb tisztán elektromos hatótávolságot.

/
Plug-in hibrid modelljének töltése

Töltse autóját akár otthon, akár az irodában, akár útközben a folyamatosan bővülő nyilvános töltőhálózat valamelyik pontján, számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy plug-in hibridjének töltésével kihasználhassa a benne rejlő teljes potenciált.

/
Töltés hagyományos aljzatról A RAV4 Plug-in Hybrid fedélzeti töltője lehetővé teszi, hogy egy hagyományos, 10 Amperes otthoni aljzatról akár 7,5 óra alatt újratöltse az akkumulátort.
/
Töltés dedikált töltővel Aknázza ki az optimális töltési sebességet és biztonságot egy dedikált fali töltő és kábel használatával, így akár 2,5 óra alatt újratölthető a RAV4 Plug-in Hybrid modell akkumulátora.
/
Gyorstöltés A gyorstöltő pontok számos nyilvános helyen megtalálhatók, az autópálya melletti pihenőpontoktól a benzinkutakon át a szupermarketek parkolójáig. Ezek a rendkívül hatékony egységek lehetővé teszik, hogy a Toyota PROACE Electric 50 kWh-s akkumulátorát mindössze fél óra alatt feltöltse*.
MyT csatlakoztatott szolgáltatások

Az akkumulátor töltöttségi szintjének és az aktuális hatótávolság ellenőrzésétől a töltési idők beprogramozásán át egészen az utastér hőmérsékletének beállításáig a MyT okostelefonos alkalmazás számos dedikált funkciót kínál, hogy a legtöbbet hozhassa ki Toyota plug-in hibrid modelljéből.

Fedezze fel a MyT csatlakoztatott szolgáltatásokat

/
Hosszan tartó teljesítmény

Mint a Toyota modellek minden egyes alkatrészeinél, a plug-in hibridjeink akkumulátorainak tervezésekor is a tartósság volt az egyik fő szempont. A nyugalma érdekében minden akkumulátorra 5 év/100 000 km garanciát vállalunk, amely – az éves hibrid állapotfelmérés elvégzése mellett – akár 10 évre is kitolható.

Visszavételi rendszerünk biztosítja, hogy amikor elektromos járműveink akkumulátorai élettartamuk végére érnek, biztonságosan és felelősségteljesen kezeljük őket. A hivatalos Toyota márkaszervizek jelenleg az akkumulátoraink több mint 90%-át ártalmatlanítják, és célunk, hogy a hibrid akkumulátorok tömegének több mint 50 százalékát újrahasznosítsuk.

/