ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐK A TOYOTÁTÓL

BIZTONSÁGOS ÉS GYORS TÖLTÉS AZ OTTHONI HÁLÓZATRÓL

Az elektromos autó töltővel egyszerűen, és időveszteség nélkül töltheti fel elektromos vagy plug-in-hybrid autója nagyfeszültségű akkumulátorát. Nem kell időt pazarolnia a nyilvános töltőállomás keresésére, és lényegesen gyorsabban lehet vele feltölteni az akkumulátort mint a háztartási konnektorból.

Fedezze fel töltő kínálatunkat

MIÉRT ÉRDEMES A TOYOTA GYORSTÖLTŐIT VÁLASZTANI?
/
3 év garancia

A Toyota elektromos fali töltőire 3 év garanciát biztosítunk, ami az elvégzett munkára is érvényes, amennyiben a töltő telepítését arra felhatalmazott szakember végezte el.

/
Távoli elérés

A Toyota „connected ready” gyorstöltői alkalmassá tehetők arra, hogy a szakemberek távolból ellenőrizzenek bizonyos paramétereket vagy szoftvert frissítsenek. A töltő zárolása / feloldása is lehetséges a biztonság fokozása érdekében.

/
Biztonság

A Toyota gyorstöltői egy sor biztonsági berendezéssel vannak ellátva, amelyeket nem kell külön megvásárolni a beépítés során. Ide tartozik az elektronikus túláram védő amely megvédi az elektromos hálózatot, vagy a beépített hőmérsékletérzékelő, ami beszabályozza a töltőáramot a hőmérséklet megemelkedése esetén.

/
Gyorsaság

A Toyota gyorstöltővel akár ötször olyan gyorsan feltölthető az akkumulátor mint a háztartási konnektorból.

/
„Jövőbiztos” megoldás

A Toyota gyorstöltői akár 22 kW töltési energia leadására is képesek. Ez a teljesítmény későbbi, újabb elektromos modellek töltésére is megfelelő. Nem csak a jelenlegi autójához, hanem hosszú távra tervezhet.

/
RFID kártyás azonosítás

A „connected ready” gyorstöltők lehetővé teszik az úgynevezett „RFID kártyás azonosítást”. A kártya segítségével érintés nélkül történik meg a felhasználó azonosítása, elég csak pár centiméterre megközelíteni az olvasófejet.

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ GYORSTÖLTŐT!
/
„ENTRY” GYORSTÖLTŐ

A legegyszerűbb megoldás otthonra. Kis méretű, kompakt, kifejezetten lakossági felhasználásra szánt fali töltőegység, integrált 6,35 m hosszú 32 A – es kábellel.

Maximális teljesítmény: 22 kW
Csatlakozó típus: Type 2
Kábel típus: Mode 3
Kábel hossz: 6m
Telepítés: kültéri telepítésre is
Garancia: 3 év
/
„CONNECTED READY” GYORSTÖLTŐ

Ez a gyorstöltő beépített mérőórával van ellátva, és képes arra, hogy egy „backend” szoftverrendszer felé továbbítsa az adatokat, például az áramfogyasztás számlázása céljából.

Maximális teljesítmény: 22 kW
Csatlakozó típus: Type 2
Kábel típus: Mode 3
Kábel hossz: 6m (kábel nélküli változat is elérhető)
Telepítés: kültéri telepítésre is
Azonosítás: RFID kártya
Csatlakoztatás: WIFI vagy LTE
Garancia: 3 év