Toyota akkumulátoros elektromos hajtás

Élvezze a zéró emissziós, üzemanyag-fogyasztás mentes közlekedést.

Akkumulátoros elektromos járműveink (BEV) új generációja az elektrifikáció terén szerzett páratlan tapasztalatainkból született, hogy az erő, a megbízhatóság és a teljesítmény kompromisszumok nélküli elegyét biztosítsa. Minden BEV csak és kizárólag akkumulátorról működik, nem használ üzemanyagot és nem bocsát ki károsanyagokat.

Legalább tíz új zéró emissziós jármű érkezik a következő öt évben, a Toyota bZ4X vezérletével.

Az akkumulátoros elektromos hajtás minden előnye

Mivel kizárólag akkumulátorról üzemelnek, az elektromos járművek nem használnak fel üzemanyagot és nem bocsátanak ki károsanyagokat. Egyszerűen tölthetők, és az elektromotorok azonnal ébredő forgatónyomatékának köszönhetően kifinomultan és dinamikusan vezethetők, emellett pedig a hagyományos járműveknél alacsonyabb üzemeltetési költségeket kínálnak. Ráadásul, mivel hozzájárulnak a városok levegőminőségének javulásához, szabadon használhatók az alacsony károsanyag-kibocsátású és dugódíjjal terhelt zónákban is.

/
Elektromos autójának töltése

Töltse autóját akár otthon, akár az irodában, akár útközben a folyamatosan bővülő gyorstöltő hálózat valamelyik pontján, az akkumulátoros elektromos jármű újratöltése egyszerű és kényelmes.

/
Töltés hagyományos aljzatról A Toyota BEV modellek háztartási konnektorból is tölthetők, bár általában ez a töltés leglassabb módja, és leginkább az éjszakai töltésre alkalmas, amikor nem áll rendelkezésre fali doboz.
/
Töltés dedikált töltővel Ezek legelterjedtebb változatai a fali töltők, amelyek lakóházak garázsaiban, autófelhajtókon és számos irodai parkolóban is megtalálhatók. Ezek a dedikált egységek 2-5-ször gyorsabban képesek tölteni, mint egy normál háztartási konnektor.
/
Gyorstöltés A gyorstöltő pontok számos nyilvános helyen megtalálhatók, az autópálya melletti pihenőpontoktól a benzinkutakon át a szupermarketek parkolójáig. Ezek a rendkívül hatékony egységek általában csak egy rövid kitérőre vannak a főbb útvonalaktól, és kevesebb mint egy óra alatt kellően feltölthetik autóját.
Maradandó teljesítmény

Mint a Toyota modellek minden elemét, a teljesen elektromos járműveink akkumulátorait is tartósságra tervezték. A nyugalom érdekében minden akkumulátorra 8 év/160 000 km garancia vonatkozik.

Visszavételi rendszerünk biztosítja, hogy amikor elektromos járműveink akkumulátorai élettartamuk végére érnek, biztonságosan és felelősségteljesen kezeljük őket. A hivatalos Toyota márkaszervizek jelenleg az akkumulátoraink több mint 90 százalékát ártalmatlanítják, és célunk a hibrid akkumulátorok több mint 50 százalékát újrahasznosítani.

/
Bemutatkozik a Toyota bZ
/

Üdvözöli Önt a Toyota bZ sorozata, amely a Toyota új almárkája. A következő generációs akkumulátoros elektromos modellek sokszínű családja túlmutat a zéró kibocsátású elektromos járműveken, ezzel átalakítva a világot és új élményeket nyújtva. A 2022 közepétől elérhető, lenyűgöző Toyota bZ4X a Toyota bZ sorozat első tagjaként mutatja majd be mindezt.

Fedezze fel a Toyota bZ sorozatot