Nézze élő adásban a Genfi Autószalon tartott sajtótájékoztatót!

2018, március 6. (kedd) 9:45
Élőben a 2018-as Genfi Autószalonról

2018. március 6-án 9:45 órától a Toyota élőben sugározza a 88. Genfi nemzetközi Autószalonon tartott sajtótájékoztatóját. Itt mutatják be a világon elsőként az Auris harmadik modellgenerációját, ami dinamikusabb külső formatervvel jelenik meg, és aminek hajtáslánc-kínálata - a Toyota kettős hibrid-stratégiájának első szereplőjeként - egy vadonatúj, 2,0 literes full hybrid hajtáslánccal egészül ki.

Genfben debütál az új AYGO is, amelynek tervezői arra törekedtek, hogy az autó jellegzetes karakterét tovább hangsúlyozva még előnyösebben pozícionálják a modellt az A-szegmensben. Ennek érdekében nemcsak megerősítették az AYGO fiatalos és különleges arculatát, hanem az autó menetdinamikáját és vezetési élményét is magasabb szintre emelték.

A 'Jobb mobilitást mindenkinek!' filozófia jegyében a Toyota olyan formatervezési és műszaki fejlesztéseket is bemutat, amelyekkel maximálisan kihasználhatók az akkumulátoros elektromos (BEV) járművekben, az üzemanyagcellás (FCEV) autókban, az önvezető technológiákban és a mesterséges intelligenciában (AI) rejlő lehetőségek.

Végül, de nem utolsósorban a Toyota egy modern versenyautó-tanulmányt is színpadra állít, ami a márka leghíresebb sportkocsijának visszatérését előlegezi meg.