A Toyota együttműködik a Nemzetközi Olimpiai és Paralimpiai Bizottsággal

A sport és a mozgás együttes ereje

Hatalmas büszkeséggel jelentjük be a Toyota, valamint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság 2024-ig tartó együttműködését. Az elkövetkező 8 év során arra törekszünk majd, hogy minden eddiginél inspirálóbbá és izgalmasabbá tegyük az olimpiai játékokat. Hiszünk a mozgás erejében. Ez ösztönöz minket arra, hogy forradalmian új mobilitási megoldásokat alkossunk és biztosítsunk a világ számára.

A Toyota hisz a mozgás erejében
A Toyota olimpiai és paralimpiai partnersége

Értjük és megértjük, mi az a tűz, ami ott lobog minden sportolóban, új meg új célok és rekordok felé vezérelve őket. Minden képzeletünket és szenvedélyünket latba vetjük, hogy az egész világot mozgásba hozzuk, és még jobb teljesítményekre ösztönözzük.
Az olimpiai és a paralimpiai sportolókkal, szövetségekkel és sportágakkal szorosan együttműködve arra törekszünk, hogy a játékok megújításával egy hosszú időre meghatározó hagyományt teremtsünk. Izgalmas utazás kezdetén járunk hát, ahová mindenkit örömmel várunk - a stadionokban versengő atlétákat ugyanúgy, mint azokat, akik otthon drukkolnak nekik.

Az a küldetésünk, hogy felmagasztaljuk és méltóképpen őrizzük az olimpia és a paralimpia értékeit: a szellem erejét és azt az olthatatlan vágyat, ami a határok szétfeszítésére sarkallja az embert.

Mindez csak a kezdet
 

Büszkeséggel és izgalommal tölt el minket, hogy ilyen inspiráló szervezetek partnerei lehetünk, hiszen magunk is régóta keményen dolgozunk azon, hogy értékekkel gyarapítsuk az emberek életét és a társadalom működését. Reméljük, Önök is a miénkhez hasonló izgalommal tekintenek a játékok jövőjére, és társaink lesznek e hihetetlen utazáson.