Akciók
Tesztvezetés
Márkakereskedő keresése
Állítsa össze a saját autóját!

Új Toyota autókkal készül a MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapat

Az új kocsikkal készülődik a csapat a hétvégi Barcelona elleni BL rangadóra

2015. október 1.

A Toyota Central Europe az elmúlt négy év együttműködésének folytatásaként új Toyota személyautókat adott 1+1 éves használatra a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda csapatának. A gépkocsik ünnepélyes átadására október 1-én, a Toyota hivatalos szegedi márkakereskedésében, a Toyota Kovács Autóház Dorozsmai úti telephelyén került sor.

/

László Richárd, a Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója az eseményen elmondta: „Négy éve támogatjuk már a csapatot és ezen időszak alatt közösen fejlődtünk a saját területeinken. A MOL-Pick-Szeged sokat lépet előre a nemzetközi porondon, miközben a Toyota is egyre több autót értékesített Szegeden és az országban egyaránt. Ezen az úton szeretnénk tovább haladni, amihez minden feltétel adott a mai autóátadást követően.”

/

Dr. Szűcs Ernő Péter a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának nevében megköszönte a Toyota támogatását. A Tisza-parti klub elnöke elmondta: „Megnyugtató érzés számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb autógyártójának támogatását. A Toyotának köszönhetően kiváló minőségű és megbízhatóságú autókat használhatunk nap mint nap. A mai napon átvett legújabb modellek pedig további motivációt jelenthetnek játékosainknak, ami segíti felkészülésünket a Barcelona elleni soron következő Bajnokok Ligája mérkőzésünkre.”

/

Kovács Péter a szegedi Toyota Kovács Autóház tulajdonosa házigazdaként köszöntötte a vendégeket: „Mindössze két éve vettük át a szegedi Toyota márkakereskedést, de a csapat népszerűségét már az első naptól érzékeltük. Sok ügyfelünk büszke arra, hogy ugyanolyan autót használ, mint kedvenc játékosai. Talán ennek is köszönhető, hogy szépen fejlődnek a szegedi eladásaink, ami a tavalyi 150 db-ot meghaladó szintről az idén már átléphetik az éves 200 db-ot. Természetesen nem elég csak értékesíteni az autókat, de nagyon fontos a minőségi szerviz is. Ezen a területen is a maximális kiszolgálásra törekszünk minden hozzánk betérő Toyota és Lexus tulajdonos számára”.

A Toyotáról:
A Toyota Motor Corporation a világ legnagyobb autógyártó vállalata. 2014-ben összesen 10,3 millió gépkocsit gyártott és értékesített világszerte. Közel 340 ezer munkatársával minden kontinensen az ügyfelek maximális elégedettségére törekszik.1997 óta egyeduralkodó a hibrid meghajtás fejlesztésében és gyártásában, amiből összesen már több mint 8 millió darabot értékesített.

Magyarországon 1990-2014 között a Toyota Motor Hungary Kft. biztosította a márka vezérképviseletét, 2015-től pedig a budaörsi székhelyű Toyota Central Europe Kft. felel a magyar, cseh és szlovák piacokért. Hazánkban a Toyota jelenleg a 6. legnépszerűbb márka, folyamatosan fejlődő részesedéssel mind a magán, mind pedig a céges vevők piacain. Idén várhatóan kb. 5.500 db új Toyota és Lexus gépkocsi talál majd gazdára Magyarországon.

A MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapatról:
A MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapat hazánk egyik legpatinásabb klubja. 1975 óta szerepel a hazai élvonalban. Kétszer megnyerte a hazai magyar bajnokságot, 6 alkalommal pedig a Magyar Kupát hozta el Szegedre. Legnagyobb nemzetközi sikerét 2014-ben Berlinben érte el, amikor megnyerte az EHF kupát. Az elmúlt szezonban a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a legjobb 8 közé jutott. Idén szeretné a csapat megismételni ezt a nagyszerű eredményt, de célja az is, hogy a magyar bajnokságban a trónra üljön.

Az együttműködésről:
A Toyota magyar vezérképviselete 2011 ősze óta támogatja a MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapatot. A mai átadással, különböző konstrukciókban, összesen 17 db Toyota és 1 db Lexus márkájú gépkocsit kapott a csapat 1+1 éves használatra.
A játékosok többsége az új Toyota Auris 1.2 Turbo típust vezetheti, 5 ajtós Hatchback vagy TouringSports (kombi) változatban.

A MOL-Pick Szeged – FC Barcelona Lassa mérkőzésről:
Október 4-én, vasárnap 17 órától, a Szegedi Városi Sportcsarnokban csap össze a 2014-es EHF kupa győztes és 2015-ben Bajnokok Ligája negyeddöntős MOL-Pick Szeged és a 2015-ös Bajnokok Ligája győztes FC Barcelona Lassa.
Az idei BL küzdelmeket mindkét csapat egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte a B csoportban.

Hírek, érdekességek

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT