ÍME A TOYOTA AYGO X PROLOGUE

FELPAPRIKÁZZA A KOMPAKT VÁROSI AUTÓK SZEGMENSÉT

Ideje újragondolni a városi autót: bemutatjuk a Toyota Aygo X prologue modellt!
Ez a laza és magabiztos, magas építésű tanulmányautó jól tükrözi az elképzelésünket arról, milyen legyen egy városi jármű. Európában született, és kompakt crossover karosszériája merész formákból áll össze, hogy vezetője kifejezhesse egyéniségét, miközben kiélvezi a nagyvárosi lét legszebb pillanatait.
Szeret kitűnni a tömegből? Szereti élvezni az életet? Egy ilyen autóval mindezt valóra válthatja!

BEMUTATKOZIK A TANULMÁNYAUTÓ
KICSI AUTÓ, HATALMAS ÖTLETEKKEL
/

Kedvesen pimasz
Az Aygo neve egyet jelent az életvidámsággal és a szabadsággal, amit a Toyota Aygo X prologue egy kis huncutsággal fűszerez meg, minden más városi kiskocsinál markánsabb, erőteljesebb külső megjelenést kínálva. A kompakt méretek, a jellegzetes crossover-karosszéria és a magas üléshelyzet egyedülálló kombinációjával a Toyota Aygo X prológus új stílust teremt, miközben ideális vezetési élményt ígér a városi forgalomban.

Szembeötlően stílusos és kalandvágyó
A Toyota Aygo X prologue arra született, hogy megfűszerezze az életet: ütős, kéttónusú fényezésével és sportos, ék alakú tetővonalával mindenütt élénk feltűnést kelt. A látványosan high-tech fényszóró, a túlméretes hűtőrács és a szembeötlő kartervédő lemez azt a benyomást kelti, hogy ez az autó minden akadályt legyűr. A beépített kerékpártartó-rögzítési pont egyértelműen azt mutatja, hogy az Aygo X prologue bármikor készen áll a kalandra, a külső tükörház pedig még egy akció-kamerát is rejt, amivel a vezető megörökítheti és megoszthatja az út legemlékezetesebb pillanatait.

/
/

Született európai
A Toyota Aygo X prologue egyik legjellemzőbb vonása éppen az európai karaktere. A tanulmányautó merész, izgalmas külső megjelenését egy elkötelezett csapat álmodta meg az ED2-ben, a Toyota franciaországi formatervezési központjában. Munkájuk közben a dizájnerek kifejezetten Európa fiatal városlakóira összpontosítottak – vagyis azokra, akik jó hangulatú, minden mástól különböző autójukkal is szeretnék kifejezni az egyéniségüket, és jól akarnak szórakozni a volán mögött.