T-HR3
A képen egy prototípus látható, ami kereskedelmi forgalomban nem kapható.
Gyorsan reagáló, távirányítható robot.
Két elődje nyomdokain haladva ez a harmadik generációs humanoid robot most új területeket hódít meg. A 'Még jobb mobilitást mindenkinek' kutatási kampányunk keretében kifejlesztett technológiák segítségével, fáradságos tervezőmunkával alkottuk meg ezt a rendkívül fejlett, biztonságos és kiegyensúlyozott robotot. Az emberi mozgás elegáns mechanizmusát feltérképezve hamarosan képesek leszünk megoldani, hogy a gép olyan helyeken és helyzetekben is önállóan működjön, ahol ez még egyetlen robotnak sem sikerült.
MAGASSÁG
1540 MM
ÍZÜLETEK
32
HATÓTÁVOLSÁG
99.78 KM
Technológia
Természetes mozgás irányítja.
Az Irányított Manőverező Rendszer (MMS) segítségével a robot egész teste irányítható a kezelő testén viselt kezelőszervekkel, amelyek átadják a mozgást a robot kezének, karjának és lábának. A fejen viselt kijelző segítségével a kezelő a robot szemszögéből látja a gép környezetét.
Kiegyensúlyozott együttműködés az emberekkel.
Rugalmasság
Technológia, ami minden mozdulatot lekövet.
A Nyomaték Szervo Modul (TSM) technológia révén a robot hihetetlen rugalmassággal és kiegyensúlyozottsággal ismétli meg az emberi mozdulatokat. Huszonkilenc testrész (köztük tíz ujj) biztosítja, hogy a mozdulatok a teljes mozgástartományban simák és összehangoltak legyenek.