e-Palette jármű elülső háromnegyedes nézetben.
Toyota tanulmányautók. Kereskedelmi forgalomba nem kerülnek.
e-Palette
Új mobilitási szolgáltatás mindenkinek.
Az e-Palette egy új generációs akkumulátoros elektromos jármű (BEV) speciálisan a "Mobilitás, mint Szolgáltatás" (MaaS*) céljára fejlesztve. Az e-Palette szállítási és kereskedelmi szolgáltatásokkal is segíti az emberek életét.
*Az "önvezető autózás" és a "mobilitás mint szolgáltatás" kombinációja érzékletesen írja le azokat a Toyota mobilitási szolgáltatásokat, amelyek emberi beavatkozás nélkül működő járműveket használnak.
Nagymama üdvözli unokáját a T-TR1 robot életnagyságú képernyőjén keresztül.
Toyota tanulmányautók bemutatása. Kereskedelmi forgalomba nem kerülnek.
T-TR1
Virtuális mobilitási robot, amely kiegészíti az emberi adottságokat.
A Toyota T-TR1 robottanulmány megmutatja a virtuális mobilitásban rejlő lehetőségeket, és hogy a robottechnológia hogyan egészíti ki az emberi adottságokat az emberek és helyek közötti kapcsolat fenntartásában.
A LQ-t elektromotor hajtja, mesterséges intelligencia működik benne, formaterve futurisztikus
Toyota tanulmányautó. Kereskedelmi forgalomba nem kerül.
LQ
Érzelmi kapcsolatot alakít ki vezetőjével.
Az “LQ” egy olyan tanulmányautó amelynek fejlett technológiája a "tanulj, gyarapodj, szeress" elv alapján képes emocionális kötődést kialakítani a jármű és a vezető között. Az LQ önvezetésre is képes, és “Yui,” a mesterséges intelligenciával működő interaktív asszisztens tanul a vezetőtől, hogy személyre szabott mobilitási élményt nyújthasson. Az “LQ” név a Toyotának arra a reményére utal, hogy a jövőben a járművek és vezetőik sokkal szorosabban együttműködnek majd.
A Toyota T-HR3 elnevezésű humanoid robotja fehér testpanelekkel és fekete ízületekkel.
Toyota tanulmányautó. Kereskedelmi forgalomba nem kerül.
THR-3
Tanulékony, távolról irányítható robotszerkezet.
Úgy tervezték, hogy a finom emberi mozdulatokat is képes legyen megismételni, így a T-HR3 kiterjeszti az emberek mobilitását otthonukban, és segíti a dolgozókat a jobb és biztonságosabb munkavégzésben.
A vadonatúj Toyota Mirai oldalnézetben, kék színben.
Toyota tanulmányautó.
A vadonatúj Mirai
Az FCEV-technológia következő szintje.
A teljesen újratervezett Mirai óriási előrelépést jelent az üzemanyagcellás elektromos járművek(FCEV-k) és a hidrogénalapú társadalom fejlődésében.
Hidrogén üzemanyagcellás busz, digitális kijelzőjén "ÜZEMANYAGCELLÁS BUSZ" felirattal.
Toyota tanulmányautó.
Sora - Üzemanyagcellás elektromos autóbusz
Kényelmes és környezettudatos.
A víz körforgásáról (sky, ocean, river, air) elnevezett üzemanyagcellás busz megjelenésében és használhatóságában is tovább javult: praktikusan segíti minden ember mobilitását, miközben megóvja a környezetet a káros CO2-kibocsátástól.
C+walk T
A Toyota prototípusa látható. Nem kapható.
C+walk T
Egy társ, amely megkönnyíti a közlekedést.
A stílusos C+Walk T célja, hogy a mozgási problémákkal küzdő emberek könnyebben és biztonságosabban élhessenek mindennapi életükben. Elektromos, kompakt és könnyen manőverezhető, így bármikor használatra készen áll.
Micro Palette
A Toyota prototípusa látható. Nem kapható.
Micro Palette
Egy kézbesítő robot saját személyiséggel.
Ezt a kis autonóm robotot nagy dolgokra tervezték. Legyen szó kényelmes háztól-házig csomagszállításról, vagy segítségről a raktári készletek mozgatásában, a Micro Palette mindezt „mosollyal” az arcán tudja megtenni. Az „emberiesség” a viselkedésének alapvető része, lehetővé téve, hogy szívvel-lélekkel végezze a kiszállítást az ügyfelek részére.