TOYOTA WHEEL PARK
A világ első kerekes parkjának megnyitásával a Toyota világosan megmutatta, hogy mindenki számára még jobb mobilitást szeretne biztosítani.
ISMERJE MEG!
Lily Rice
Lily Rice az első nő Nagy-Britanniában, aki kerekesszékkel mutatott be backflipet - ráadásul ekkor csupán 13 éves volt. Lily tudja, hogy minden lehetséges, ha szabadon mozoghatunk, és hogy a sikere más lányokat is lelkesíthet a WCMX-ben. Szeretné, ha egy nap ez a sportág is felkerülne a paralimpiai játékok hivatalos listájára, és reméli, hogy akkor ő is ott lesz a versenyzők között.
A Toyota Kerekes Park
Újabb sportoló vág neki a rámpának, és kerekei alatt vibrálni kezd a faszerkezet. A rezgő hang világosan jelzi a nézőknek, hogy új versenyző van a pályán. Csakhogy ő nem bicajjal, gördeszkával vagy rollerrel indul, hanem olyan szerkezettel, ami ebben a hibrid parkban már nem újdonság: egy kerekesszékkel.

És nem ő az egyetlen, aki mosolyog. A WCMX sportággá nyilvánítása mindenki számára fontos: olyan, nem fogyatékos sportolókat is látunk itt, akik szintén megpróbálkoznak a kerekesszékkel. Mint kiderült, a fizikai fogyatékosság stigmája sokkal kevésbé erős, mint a mozgás szeretete.
Mindez nagyon fontos a Toyota számára, és tökéletesen jelképezi a vállalat Jobb mobilitást mindenkinek! jövőképét. A Toyota elképzelése, hogy integrált mobilitási megoldásokat kínál mindenki számára, ideértve a testi fogyatékossággal élőket is, így építve fel egy mindinkább befogadó társadalmat.
Mauro Caruccio
A Toyota Motor Italia vezérigazgatója
/

A mozgás határtalan öröme
A kerekes mobilitás szabadságára és örömére tervezett park olyan sportágaknak ad otthont, mint a BMW, a gördeszka és a bolygó egyik legújabb akció-sportja, a kerekesszékes motocross (WCMX).


Jobb világot építünk
A Toyota célja a mozgás szabadsága, legyen szó akár egy ország vagy egy város átszeléséről, akár egy kerekes park megépítéséről - mert hiszünk abban, hogy aki szabadon mozoghat, az bármit elérhet.

Mobilitást mindenkinek!
A kerekes park lehetővé teszi, hogy a keresszékes sportolók ugyanúgy mozoghassanak, mint a többiek. A Toyota álma, hogy a mobilitás révén kiegyenlítődnek a különbségek, és mindenki átélheti a mozgás örömét és szenvedélyét.


Vágj bele a lehetetlenbe!
A Toyota segítséget nyújt az olyan sportolóknak, mint a brit Lily Rice, forrásokat és nyilvánosságot biztosítva ahhoz, hogy valóra válthassa álmát, a WCMX hivatalos paralimpiai sportággá nyilvánítását.

/