Bluetooth® kompatibilitás

A Toyota Bluetooth® rendszere

A Bluetooth® telefon kapcsolódási lehetőséggel Ön vezeték nélkül kapcsolhatja mobiltelefonját a gépjármű multimédia rendszeréhez, melynek segítségével kéz nélkül kezelheti hívásait.

Bárhol is van a mobiltelefonja a gépjárműben, a kihangosító rendszer aktiválódik (amennyiben párosította a két készüléket és a mobiltelefonban be van kapcsolva a Bluetooth®).

A mobiltelefont az egyedülálló érintőképernyőn keresztül kezelheti, míg a hang a gépjármű hangszóróin keresztül hallható. Néhány Bluetooth® funkcióval rendelkező mobiltelefon a kihangosító rendszer által nyújtott funkciók közül több működtetésére alkalmas, mint más társai.

Az alábbi eszközzel ellenőrizheti, hogy mely Bluetooth® funkciók működnek a különböző Bluetooth® multimédia rendszerek és mobiltelefon párosítások esetén.

Első lépésként válassza ki a Toyota modellt. Ezután megjelennek az adott modellben elérhető Bluetooth® rendszerek. Kérjük, görgesse a listát oldalra, hogy lássa a teljes palettát.

Kattintson az Ön gépkocsijában található rendszert ábrázoló képre. Amennyiben nagyobb képen szeretné megnézni a rendszert, kattintson a nagyító ikonra. A bezárásához kattintson újból.

Bizonyos rendszerek esetén szükség lehet a szoftververzió megadására is, ebben az esetben ezt ellenőrizze gépjárműve rendszerében, majd ennek megfelelően válasszon a megjelenő listából.

A következő lépésben válassza ki az Ön mobiltelefonjának gyártmányát és pontos típusát a két legördülő menüből.

Végül kattintson a „Keresés” gombra a táblázat megjelenítéséhez, mely tartalmazza a támogatott funkciókat a kiválasztott mobiltelefon esetén. Az eredmény a keresőfelület alatt, az oldal alján fog megjelenni. Az „Export” gomb segítségével PDF fájl készíthető, mely a táblázatot tartalmazza. Ez a fájl nyomtatható, vagy akár el is menthető.

Amennyiben új keresést indít vagy módosít egy mezőt, kérjük, győződjön meg róla, hogy minden mezőben kiválasztotta a megfelelő elemet.

Toyota tulajdonosoknak

Toyota Térképfrissítések Térképfrissítések Biztonságos Toyota navigációs rendszer térkép frissítések Toyota Garancia Garancia A rendeltetésszerű használat során bekövetkező meghibásodások esetén minden Toyotára széleskörű garanciális szolgáltatás vehető igénybe. Ingyenes segélyszolgálat 3 év után is Ingyenes segélyszolgálat 3 év után is 3 évesnél idősebb autójához is igényelheti az országúti segélyszolgálatot, ha a karbantartást Toyota márkaszervizben végezteti el. Toyota biztosítás Toyota biztosítás A Toyota casco kizárólag a Toyota tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.