Köszöntjük az Online Toyota Autószalonban!

Az alábbi adatlap kitöltésével bejelentkezhet Toyota márkakereskedőjéhez, ahol részt vehet egy virtuális szalonlátogatáson. Értékesítési tanácsadóink segítségével, online videohívás* keretében tekintheti meg az Ön által kiválasztott modellt. Személyre szabott ajánlatot kaphat, akár otthoni autó átvételi opcióval. Mindezt anélkül, hogy személyesen ellátogatna a márkakereskedésbe. Miután elküldte regisztrációját, kollegáink megkeresik Önt a részletekkel kapcsolatban. Köszönjük szíves érdeklődését!
*A szolgáltatás igénybevételéhez szélessávú internet kapcsolatra és video hívás fogadására alkalmas eszközre van szükség.

Köszönjük érdeklődését.

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Tudjon meg többet

 A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege Tudjon meg többet 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára Tudjon meg többet A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai Tudjon meg többet A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről Tudjon meg többet