Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése Állítsa össze a saját autóját!

ÚJ YARIS


Az idén 15 éves Yaris 1999-ben érkezett és már 2000-ben elnyerte az Év Autója címet. A sikeres első generációt még két hasonlóan népszerű követte. 2005-ben elsőként kínált térdlégzsákot a kisautók között, majd 2012-ben a harmadik modellváltással bevezette a full hybrid hajtást.

Az előző években több, mint 42 000 darabot adtunk el belőle országszerte, de biztosan tudjuk, hogy ez a szám nőni fog, mert megérkezett az ÚJ YARIS.

A legnépszerűbb modellünk 2014-ben teljesen megújul. Az Új YARIS kialakítása egyszerre elegáns és dinamikus. Feltűnő stílusjegyeket hordoz, melyek erősebben hatnak az érzelmekre, ugyanakkor nem csorbítják az eredeti modell racionális értékeit sem.

Most kamattámogatott finanszírozással + 2 év ExtraCare garanciával vagy ajándék Téligumi garnitúrával +2 év ExtraCare garanciával érhető el új modellünk.

MÁR 24 300 FT/HÓ részlettől 1,99% THM-től

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

További részletek: Yaris Finanszírozás Aktuális akcióink

A kedvezményes finanszírozás 2014. október 21. és december 31. között megkötött Új Yaris vevőszerződésekre érvényes. A Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco megkötése esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kedvezményes finanszírozás esetén érvényes referencia THM forint alapon 1,99%, amely 1.500.000.Ft finanszírozott összeg, és 60 hónap futamidő figyelembevételével került megállapításra. A fenti pontos kalkuláció részletei: bruttó vételár – 2.790.000 Ft, finanszírozott összeg (50%) - 1.395.000 Ft, futamidő – 5 év. A kalkuláció tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A kedvezményes finanszírozás más központi kedvezménnyel össze nem vonható. A feltüntetett modell képe csak illusztráció. További feltételek és részletek a Toyota Márkakereskedésekben.

* A 2 év ExtraCare garancia és az ajándék téligumi garnitúra kedvezmény, magánszemélyek által megkötött vevőszerződésekre vonatkozik, visszavonásig.

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT