Új Yaris

Új szerelem

 

Toyota Yaris 2017 - Design

Új Yaris

Tökéletes társ a nagyvárosban

A megújult, még dinamikusabb megjelenésű Toyota Yaris számtalan remek megoldást kínál a hatékony és kényelmes városi közlekedéshez. Kompakt karosszéria, szűk fordulókör, a Toyota Safety Sense forradalmian új aktív biztonsági rendszerei – csupa olyasmi, amelyekkel még a zsúfolt nagyvárosi utakon is élvezetesen és könnyedén autózhat. Minden barátja irigyelni fogja érte!

New Toyota Yaris 2017 - Design

Stílus,

ami felpörget

Energikus vonalak, különleges extrák… Ez az autó nem csupán stresszmentes és komfortos vezetési élményt kínál, hanem olyan stílust is, ami felpörgeti és feltölti Önt. Az új Toyota Yaris volánja mögött minden utazás során megtapasztalhatja a kifinomultság, a kényelem és az irányítás kellemes élményét. A Yaris remek multimédia-rendszere, innovatív TFT multi-információs kijelzője és háromküllős kormánykereke az ergonomikus dizájn mesterműve.

A LED nappali menetfények és a különleges LED fényvezető elemek hatásosan hangsúlyozzák az autó dinamikus és modern stílusát. A szemet gyönyörködtető könnyűfém keréktárcsák, a vadonatúj hűtőrács és az új formájú hátsó lökhárító robusztusabbnak láttatják az autót, miközben az elegáns övvonal és a határozott karaktervonalak tökéletesen egészítik ki a Yaris kompakt és mutatós formavilágát.

Az új Toyota Yaris 2017 – Design

Az új Toyota Yaris utasterét úgy alakítottuk ki, hogy maximális kényelmet és ergonómiát kínáljon. Kényelmes ülések, bőséges hely a hátsó utasok számára, tágas csomagtér és rengeteg intelligens tárolási megoldás – csupa olyan előny, ami tökéletessé varázsolhat egy kompakt városi autót. Az elegáns, háromküllős, bőrborítású kormánykeréktől kezdve a megújult szellőzőnyílásokon és kezelőszerveken, a multimédia rendszer képernyőjén és az új kárpitozáson át egészen a modernizált műszerekig minden részlet arról árulkodik, hogy tervezőink csak a legjobbal elégedtek meg. Mindent megtettünk azért, hogy Ön remekül érezze magát új Toyota Yarisában.

Olyan autót keres, amelynek hibátlan eleganciáját mindenki megcsodálja? Akkor az exkluzív Selection kivitel pontosan Önnek készült!

Toyota Yaris 2017 - Technologia

Technológia

az Ön igényeire szabva

A biztonság tekintetében piacvezetőnek számító új Toyota Yaris olyan modern aktív biztonsági technológiákat kínál, amelyek hatásosan hárítják el vagy csökkentik az ütközés veszélyét. A Toyota Safety Sense csomag minden modellváltozatban alapfelszereltség*, így a Yaris páratlan védelmet nyújt utasainak.

Mindemellett ott van még a műszeregységben elhelyezett színes, 4,2 colos TFT kijelző**, amelyről minden járműinformációt könnyen leolvashat. A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek segítségével nemcsak könnyedén kezelheti a Toyota Touch 2 multimédia rendszer zenelejátszó funkcióit, hanem telefonhívásokat is indíthat, és mindvégig kézben tarthatja az autó különféle rendszereit.

*A jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA) a Active felszereltségi szinttől áll rendelkezésre
**Active felszereltségtől

Az új Toyota Yaris 2017

Mindig magabiztosan

Az új Toyota Yaris ban alapfelszereltség a Toyota Safety Sense rendszer. Az aktív technológiák segítségével még a legfeszültebb helyzeteket is magabiztosan uralhatja. Akár a városban, akár az országúton vagy az autópályán autózik, mindig biztos lehet benne, hogy a Yaris bármilyen helyzetre felkészült.

Toyota Safety Sense

Az új Toyota Yaris – Stílus

 

Lenyűgöző élmény

Az új Toyota Yaris Hybrid duzzad az energiától, csendes és könnyed, intelligens és megbízható. Suhanjon végig a nagyvárosi forgatagon egy olyan autóval, ami képes akár az út felét is elektromos hajtással megtenni – méghozzá külön feltöltés nélkül. Ismerje meg az autózás újfajta élményét!

Az ESTEC motorcsaládba tartozó új
1.5 Dual VVT-iE

Motor 1,5 VVT-i Hybrid

1,0 literes VVT-i

A jól bevált 1.0 VVT-i motor teljesítménye 69 lóerő, és 100 kilométeren 4,8 liter benzint fogyaszt a városi forgalomban. Ráadásul nemcsak erős és takarékos, hanem a Toyoták megbízhatóságára és tartósságára is tökéletes példa.

New Toyota Yaris 2017 - Yaris WRC

Yaris WRC

Vegytiszta adrenalin

A Toyota Yaris WRC az extrém élmények rajongóinak örömére született. Az autó és a Tommi Mäkinen által irányított TOYOTA GAZOO Racing csapat már túl van egy igencsak sikeres bemutatkozáson. 380 lóerő és 425 Nm egy alig 1200 kilós autóban… hát igen, ennek hallatán minden szurkoló szíve hevesebben ver!

Yaris GRMN

Érezze az adrenalint

A Toyota a Rally Világbajnokságon szerzett tapasztalatai alapján építette meg lenyűgöző izomautóját. Versenygépünk utcai változata nemcsak magával ragadó teljesítménye, hanem erőt sugalló dizájnja miatt is egyedülálló. Aki szereti, ha a gázfröccsöt adrenalinfröccs követi, az ne hagyja ki a Toyota YARIS GRMN bemutatóját!


Galéria

Csodálja meg a Yarist minden nézőpontból!

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT