Akciók
Tesztvezetés
Márkakereskedő keresése

Land Cruiser Executive

Árak
Motor és sebességváltó Karosszéria fajtája Vételár ÁFA-val
2.8 D-4D (177 LE) 6 sebességes automata váltó 5 ajtós
19 940 000 Ft
Konfigurálás
4.0 V6 (281 LE) 6 sebességes automata váltó 5 ajtós
21 740 000 Ft
Konfigurálás
A modellváltozat jellemzői
18" könnyűfém keréktárcsa 265/60R18 gumival (Off-road és Executive csomagoknál)
Alacsony abroncsnyomásra figyelmeztető rendszer

Alacsony abroncsnyomásra figyelmeztető rendszer

A mindegyik kerékben megtalálható szelepszenzorok folyamatosan ellenőrzik az abroncsok nyomását. Ha a nyomás értéke az ajánlott szint alá esik, a műszerfalon figyelmeztető fényjelzés jelenik meg. A rendszer használatával nemcsak az autózás válik biztonságosabbá, hanem a gumiabroncsok élettartama is nő, valamint az üzemanyag-fogyasztás is kedvezőbb lesz.

Bezárás
Sötétített üvegek
Elektromos mozgatású napfénytető
Első parkolássegítő szenzorok
Szürkületérzékelő

Szürkületérzékelő

A szürkületérzékelő méri a fény erejét, és sötétedéskor automatikusan kapcsolja a tompított fényszórót.

Bezárás
Esőérzékelő

Esőérzékelő

Az esőérzékelő automatikusan állítja az ablaktörlő sebességét és a törlés gyakoriságát.

Bezárás
Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC)

Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC)

Az ACC tartja a követési távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest. Ha a távolság csökken, az ACC csökkenti az autó sebességét, szükség esetén pedig fékez, és aktiválja a féklámpákat is. Ha a követési távolság újra nő, az ACC fokozatosan felgyorsítja az autót a beállított utazósebességre.

Bezárás
Kétzónás automata klímaberendezés (elöl 2 zóna)
Smart Key - Intelligens kulcs- és indítórendszer

Smart Key - Intelligens kulcs- és indítórendszer

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával. Mindössze annyit kell tennie, hogy az elektronikus kulcsot a zsebében vagy a táskájában tartja.

Bezárás
Fűthető ülések a vezető- és utasoldalon
Adaptív változó felfüggesztés (AVS)

Adaptív változó felfüggesztés (AVS)

Az Adaptív változó felfüggesztés (AVS) egyenként szabályozza a négy lengéscsillapító működését, így a rugózási komfort, az irányíthatóság és a menetstabilitás egyaránt ideális marad. Ráadásul Ön mindig azt választhatja ki a Comfort, Normal és Sport beállítások közül, amelyik a legjobban illik vezetési stílusához vagy az útviszonyokhoz.

Bezárás
Kinetikus Dinamikus Felfüggesztési Rendszer (KDSS)

Kinetikus Dinamikus Felfüggesztési Rendszer (KDSS)

A KDSS elektronikusan vezérli a hidraulikus felfüggesztési rendszert. Közúton ez a megoldás a gyorsan reagáló felfüggesztéssel és a hagyományos keresztstabilizátorokkal páratlanul gyors kormányreakciókat és remek gördülési komfortot teremt. Off-road körülmények közt a kerekek szilárdan kapaszkodnak a talajba, így a legkeményebb terepen is kiváló lesz a tapadás és stabilitás.

Bezárás
Toyota Touch 2 with Go

Toyota Touch 2 with Go

A Toyota Touch® 2 multimédiás alapegységre épülő Toyota Touch® 2 with Go rendszer teljes lefedettségű európai navigációt, valamint kerülőút- és ökoútvonal-tervezést kínál. A berendezés WVGA kijelzőjén a 2D és 3D térképmegjelenítés mellett olyan kapcsolódó szolgáltatások használhatók, mint a valós idejű forgalomfigyelés vagy az online keresés. A fejlett Bluetooth® rendszeren keresztül a Toyota Eurocare országúti segélyszolgálat is elérhető, sőt SOS segélykérő hívásokra is alkalmas.

Bezárás
Hátsó fedélzeti szórakoztató rendszer
Színes LCD multi-információs kijelző
JBL prémium hangrendszer
Vészfékjelzés (EBS)

Vészfékjelzés (EBS)

Vészfékezés esetén az EBS rendszer a jármű féklámpáinak villogtatásával figyelmezteti a veszélyhelyzetre a mögöttes forgalom résztvevőit.

Bezárás
Holttérfigyelő rendszer (BSM)

Holttérfigyelő rendszer (BSM)

A Holttérfigyelő rendszer biztonságosabbá teszi a sávváltást. A hátul elhelyezett radarok érzékelik az Ön autója melletti vagy mögötti holttérben haladó járműveket, s a berendezés erre fényjelzéssel figyelmezteti Önt a megfelelő oldali visszapillantó tükörben.

Bezárás
Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelő (RCTA)

Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelő (RCTA)

Amikor Ön kitolat egy parkolóhelyről, az RCTA érzékeli és jelzi a nem belátható területről, a holttér felől közelítő járműveket. A milliméter hullámhosszú radarral működő berendezés hangjelzéssel és a külső visszapillantó tükrökben látható, villogó fényjelzésekkel figyelmezteti Önt.

Bezárás
Ütközés Előtti Biztonsági Rendszer (PCS)

Ütközés Előtti Biztonsági Rendszer (PCS)

A PCS radartechnológiája felismeri az ütközésveszélyt az autó előtt lévő járművekkel vagy útakadályokkal, s ilyenkor számos biztonsági berendezést aktivál. A rendszer fény- és hangjelzést ad, aktiválja a Vészfékasszisztenst (BA), automatikusan megfeszíti a biztonsági öveket, és automatikusan működteti a fékeket, ha a vezető nem kezd el fékezni - így csökken az ütközés ereje és a balesetből származó kár.

Bezárás
Dinamikus segédvonalak a kamera kijelzőjén

Dinamikus segédvonalak a kamera kijelzőjén

A tolatókamera kijelzőjén megjelenített dinamikus segédvonalakkal sokkal biztonságosabb a hátramenet. A kijelző nemcsak az autó mögötti terület képét mutatja, hanem a várható nyomvonalat is. Az éles képen jól láthatók az akadályok, s a dinamikus segédvonalak segítségével egyszerűvé válik a tolatás és a parkolás.

Bezárás
360 fokos látószögű kamera
Járműstabilitás-vezérlő (VSC)

Járműstabilitás-vezérlő (VSC)

A VSC automatikusan szabályozza az egyes kerekekre jutó féknyomást és a motorteljesítményt, hogy fenntartsa a stabilitást, például éles kanyarvételkor vagy csúszós útfelületen megelőzve a jármű kicsúszását.

Bezárás
SRS légzsákrendszer - 7 légzsák

SRS légzsákrendszer - 7 légzsák

Az autóban hét légzsák óvja a bent ülők testi épségét: vezetőoldali térdlégzsák, SRS légzsákok a vezető és az első utas előtt, oldallégzsákok az első üléseknél, valamint az utastér teljes hosszában végighúzódó függönylégzsákok.

Bezárás
Az adatok tájékoztató jellegűek, a tényleges felszereltségek eltérhetnek a modellekben.
E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT