Corolla Sedan

Megelőzi korát

értékőr programban - 49 000 ft/hó - 4,9% thm - 3+2 év garancia
A legendás Corolla most 5 990 000 Ft-ért vagy akár 40 000 Ft havidíjért érhető el

MÁR
5 990 000 FT-TÓL
AKÁR
1 270 000 Ft
ÁRELŐNNYEL
THM*
4,9%
TÖRLESZTŐ RÉSZLET
40 000 FT/HÓTÓL

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR-modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn-elemekkel különlegessé varázsolt GR Sport kínálatot!

Versenyben a győzelemért
[%stripes-alt%]

Hibrid hajtás

A Corolla Sedan továbbfejlesztett hibrid hajtása remek teljesítményt kínál.
Az 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT rendszer tökéletesen összehangolja az elektromotor és a benzinmotor működését, hogy az autó csendesen, simán és takarékosan haladjon.

Toyota Corolla Sedan Hybrid

Üzemanyag-fogyasztás

Magabiztos erejével és rugalmasságával az 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT hajtás kellemes meglepetéseket tartogat a városban, az autópályán pedig a két erőforrás remek menetdinamikát biztosít. Az átlagos üzemanyag-fogyasztás 4,3-5,2 l/100 km, ami kiváló eredmény.

Toyota Corolla Sedan Hybrid

Miért érdemes hibridet választani?

Az autó képes arra, hogy az út akár 80 százalékát is tisztán elektromos hajtással tegye meg. Kényelmes megoldás, hogy Önnek sosem kell észben tartania, mikor töltötte fel az akkumulátort, mivel azt az autó önműködően megteszi haladás és fékezés közben. Ráadásul a hibrid hajtásláncban kevesebb a kopó alkatrész, és a jármű fenntartási költsége még alacsonyabb.

stripes

Város vagy autópálya
egyre megy

Lehet bármilyen az életstílusa, megtapasztalja majd, hogy az elegáns, takarékos és komfortos Corolla Sedant igazi öröm vezetni. Akár a városi forgalomban autózik, akár az autópályán suhan, mindig élvezheti a hibrid hajtás előnyeit – nem beszélve a Toyota közmondásos megbízhatóságáról.

Toyota Corolla Sedan - Izgalmasra terveztük

01. Izgalmasra terveztük

Kifinomult mégis karakteres karosszériájával és erőt sugalló, széles kiállásával a Corolla Sedan látványosan kitűnik a tömegből. Az autó modern megjelenését olyan prémium részletmegoldások fokozzák, mint a LED fényszórók, a krómozott elemek és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák.

Toyota Corolla Sedan - Tágas és kényelmes

02. Tágas és kényelmes

Gondoskodó technológiák és kategóriaelső komfort minden utas számára; a Corolla Sedan utastere ugyanolyan nyugalmas, mint amilyen kényelmes. A jól átgondolt tárolóhelyek, a hátul ülők tágas lábtere és a lágy tapintású anyagokkal burkolt felületek garantálják, hogy ezzel az autóval nemcsak megérkezni, hanem utazni is öröm.

Toyota Corolla Sedan - A vezetés is lehet még jobb élmény

03. A vezetés is lehet még jobb élmény

A Corolla Sedan vezetése közben Ön mindig számíthat a felhasználóbarát módon működő, ösztönösen megtalálható technológiák segítségére. Többfunkciós kormánykerék, 8 colos színes érintőképernyős Toyota Touch® 2 rendszer, opcionális Head Up kijelző… ebben az autóban mindig tökéletesen kézben tarthatja az irányítást.

[%stripes-alt%]

Kívül-belül tökéletes

A Corolla Sedan sokkal több egy szép és mutatós karosszériánál. Az autó tökéletesített hibrid hajtásával igazi öröm a vezetés, az innovatív TNGA platform jobb irányíthatóságot és menetkényelmet biztosít, és a vezetőülés körül elhelyezett legmodernebb technológiák minden igényt kielégítenek.

//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripes-357x134-blue_tcm-3033-1591550.png
Toyota Corolla Sedan - Autózzon takarékosan
//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripe-blue-33x31_tcm-3033-1589470.png

Autózzon takarékosan, tisztán, és mégis élvezetesen!

A városi forgalomban fürge és kezes 122 lóerős 1.8 Hybrid volánja mögött minden kilométer maga a nyugalom. A 3,4 l/100 km-es átlagos üzemanyag fogyasztás tényleg forradalmian alacsony érték. Ráadásul ez a hajtáslánc öntöltő, vagyis sosem kell aggódnia, hogy elfejtette feltölteni az akumulátort. Ez egy hibrid – méghozzá pontosan olyan, amilyennek a hibrideket megálmodtuk.

//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripe-blue-33x31_tcm-3033-1589470.png

TNGA platform

A Corolla Sedant a különleges TNGA platformra építettük. Mérnökeink így mélyebbre helyezhették az autó súlypontját, ami – a multilink hátsó futóművel együtt – érezhetően javítja a menetdinamikát, és kanyarodáskor megszünteti a karosszéria oldaldőlését. A futómű feszesebb és szélesebb lett, a vezető az alacsony üléspozíció ellenére tökéletesen átlátja a forgalmat.

Toyota Corolla Sedan - TNGA platform
Toyota Corolla Sedan - Intelligens technológiák
//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripe-blue-33x31_tcm-3033-1589470.png

Intelligens technológiák

Az utastér komfortját olyan megoldások növelik, mint a középkonzolra épített vezeték nélküli telefontöltő, vagy a kormánykerék kapcsolói, amelyekkel kihangosított telefonját vagy az audiorendszert kezelheti. Az extraként rendelhető Head-Up kijelző (HUD) közvetlenül az Ön látómezejébe vetíti ki a legfontosabb információkat, hogy ne kelljen elfordítania a tekintetét az útról.

Corolla

Teljes nyugalom – minden pillanatban

A Toyota Safety Sense aktív biztonsági rendszerei extra segítséget kínálnak a vezetéshez. A tovább tökéletesített megoldások még hatékonyabban segítenek elkerülni a baleseteket – de bármilyen fejlett is a technológia, az irányítás mindvégig az Ön kezében marad!

Corolla

Galéria

[%stripes-alt%]

Ismerje meg Corolla más változatait

//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripes-800x53-blue_tcm-3033-1591552.png

Tudjon meg többet

Komoly szakmai elismeréssel díjazták a Toyota és a Lexus magyarországi ügyfélkiszolgálását Komoly szakmai elismeréssel díjazták a Toyota és a Lexus magyarországi ügyfélkiszolgálását  A Toyota Corolla a legjobb alsó-középkategóriás cégautó A Toyota Corolla a legjobb alsó-középkategóriás cégautó Tudjon meg többet Toyota Corolla Hybrid Toyota Corolla Hybrid Magyarország legnépszerűbb zöld autója 2019-ben A Toyota Corolla lehet az év autója A Toyota Corolla lehet az év autója Tudjon meg többet